Tävling – synundersökning och 50% på ett par glasögon!

Ni vet Sifo, Novus och sådana där företag som gör marknadsundersökningar? Av någon märklig anledning så får jag nästa varje vecka en undersökning från Novus. Jag är alltid snabb som attan så jag vet inte om det är därför jag ofta blir tillfrågad.

 

Hur som. Härom veckan svarade jag som vanligt på en undersökning och efteråt fick jag en förfrågan om jag ville vara med på en fysisk intervju. Av alla företag i Sverige så handlade det om en intervju på Synoptik! Jag sa givetvis ja och åkte dit.

Som tack fick jag bl a ett presentkort på en gratis synundersökning. Eftersom den inte är personlig så messade jag storchäääfen Lottie på Synoptik och frågade om jag möjligen fick ge bort det till någon av mina läsare … och det fick jag. Men, inte nog med det, jag får också tävla ut 50% rabatt på ett par kompletta glasögon!

 

För att vinna vill jag att du svarar på nedan fråga. Observera att j a g är den enda som ser informationen. Tävlingen avslutas på söndag denna vecka.

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Hur många Synoptik-butiker finns det i Sverige?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 1. Chris skriver:

  Tjena på dig! Tack för trevlig läsning och underbar humor i vardagen!
  Jag skulle hemskt gärna vilja komma i kontakt med dig ang. gastric bypass. Kanske via e-mail?
  Du verkar ha den rätta erfarenheten och inställningen!
  Hör av dig om du har tid över!

  1. Halloj på dig också och TACK! Maila mig på mona@monasuniversum.se Jag ska iväg på lite grejer idag och i morgon men lovar att du har ett svar innan jag går och lägger mig i morgon kväll!

 2. Nu håller jag tummarna på att jag vinner – det är attans vad liten text allt har när man passerat 45:):)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..