ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Tävling – synundersökning och 50% på ett par glasögon!

Tävling

Ni vet Sifo, Novus och sådana där företag som gör marknadsundersökningar? Av någon märklig anledning så får jag nästa varje vecka en undersökning från Novus. Jag är alltid snabb som attan så jag vet inte om det är därför jag ofta blir tillfrågad.

Hur som. Härom veckan svarade jag som vanligt på en undersökning och efteråt fick jag en förfrågan om jag ville vara med på en fysisk intervju. Av alla företag i Sverige så handlade det om en intervju på Synoptik! Jag sa givetvis ja och åkte dit.

Som tack fick jag bl a ett presentkort på en gratis synundersökning. Eftersom den inte är personlig så messade jag storchäääfen Lottie på Synoptik och frågade om jag möjligen fick ge bort det till någon av mina läsare … och det fick jag. Men, inte nog med det, jag får också tävla ut 50% rabatt på ett par kompletta glasögon!

För att vinna vill jag att du svarar på nedan fråga. Observera att j a g är den enda som ser informationen. Tävlingen avslutas på söndag denna vecka.

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Hur många Synoptik-butiker finns det i Sverige?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Tävling – synundersökning och 50% på ett par glasögon!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights