Grönsaker och lösfransar deluxe

Åkte in till Wilmer igår för att äta lite med en kompis, men höll på att dö när jag såg vad som skulle serveras till gästerna.

Nån sorts livsfarlig grönsaksgryta.

Som tur är så vet tjejerna att jag är en gnäll-Stina så jag fick två supergoda glutenfria knäckemackor med avokado och fetaostklegg. Malin blir helt galen när jag lägger ut sånt här eftersom det inte står på menyn och ”det representerar inte Wilmer!” Hon är så jäkla petig med upplägg och innehåll men då knäckebröden bara är för mig och henne och hon inte var där när jag tog bilden, så jag lägger upp det ändå, hehe!

Hon kom en stund senare. Nettan, som var där med mig, hade med sig blommor till Malin som tack för festen i förra veckan.

Jag rasslade hem till dyr-ICA bara för att upptäcka att de haft inbrott under natten. Några snorungar som sparkade sönder fönsterglasen, sprang in i butiken, letade efter pengar men kom ut med årets byte: 5 Kinderegg. Idioter.

Jag älskar att få pressutskick. I synnerhet när det är till mig och inte är något tråkigt ben eller hundgodis till Nisse. 

Kan ju säga att talibanen hjulade ned för alla trappor in till köket när jag ropade att det var lösfransar på ingång. Eftersom hon tävlingsdansar så använder hon lösögonfransar. Eller ja, det började med tävlingsdans och poff, utan att jag riktigt hade koll, så använder hon lösfransar till vardags. När jag upptäckte det så gick jag i taket men en god vän gav mig det klassiska rådet ”välj dina fajter”. Jag insåg att världen inte går under bara för att hon har lösfransar till vardags. För mig är det viktiga att hon har en bra värdegrund. Att hon är en god människa. Och vet ni vad, det kan man vara med köpefransar också. Utan att det nödvändigtvis sänder ut ”fel signaler”.

Det här är tydligen the very latest. Magnetfransar. Det har funnits ett tag men bara skitkvalitet från Wish. Jag lärde känna företaget bakom Ardell på en Daisy Beauty-resa till London förra året. Hörde av de andra beuty-bloggarna att det var ”good shit”. På resan berättade de att dom höll på med att ta fram magnetfransar som faktiskt gick att använda en hel dag utan att de satt snett och vint.

 

Kom hem med lite pressprover på vanliga fransar och talibanen var helt salig eftersom Ardell tydligen är det enda märket som verkligen håller bra kvalitet till bra pris (läs: så billiga att månadspengen räcker till!). Just den kombon. Synd att magneterna inte hann komma i förra veckan för hon ville testa dom under en tävling. Hur de funkar när man dansar och svettas. Nu får hon vänta tills i mitten av mars då nästa tävling går av stapeln. Älska att dom är återanvändningsbara också. Eftersom jag själv har fransförlängning så kan jag inte prova. Har någon av er testat? Magneterna alltså …

 

 1. Köpte på nätet. Har inte lyckats sätta dit dem…..

 2. JennyZ skriver:

  Tror Magnetfransarna endast finns på Åhléns för tillfället.

 3. Grytan med kikärtor ser jättegod ut. Du får ju smaka tänk om du missar något jättegott. Avocadomackorna ser också goda ut. Wilmer hade precis stängt när vi skulle fika när vi var i huvudstaden sist. Otur men får försöka nästa gång vi åker upp.
  Lösfransar är inget för mig. Har provat men får ha mina egna med lite mascara.

 4. Lise skriver:

  Finns magnetfransarna på Kicks nu så måste jag prova

  1. Jag mailar Ardells och frågar!

 5. Maria skriver:

  Finns inga med magneter

  1. Dom är supernya, det var därför jag fick dom. De skickar ut presskit till en massa just nu så jag skulle tro att de är på väg ut i butik när som helst.

   1. Maria skriver:

    Du är för snabb alltså ha en bra dag snygging!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..