Trutvalla

Kolla vad skumt.

Ser ni mina läppar ovanför min skrynkliga hals? Rosa och fina. När jag var på Daisy Beauty-expot härom sistens så fick vi ju en himla massa pressprover. Bland annat ett cerat från Restylane. Alltså ett mjukgörande läppgojs. Dom om min förvåning när jag råkade se mig i spegeln efter att jag använde det första gången. Läpparna blev rosa!

Det visade sig att det är något ämne i ceratet som gör att det tar fram läpparnas pigment. Coolt va?!

 1. Fick vi inte såna av Jenny på ett Art Face event för nåt år sen?
  Har för mig det… Kolla med henne
  Go’måndag på dig 🙂

  1. Är hyfsat säker på att de bara går att köpa hos just såna som Jenny!

  1. Ingen aning, försökte googla men hittar inget ställe. Maila dom och fråga. Jag gissar att man kan köpa dom på kliniker där man utför fillers och sånt, men som sagt; maila och fråga var närmaste ställe ligger.

 2. Maria skriver:

  Alltså de må nog vara det snyggaste läppkladd jag någonsin sett Vill ärva ( paxar som vi gör med allt här hemma ) de när du tröttnat ( om jag inte hittat de innan )

 3. Oh no! Det var nog väldigt lokalt i Skåne.

  1. Hahaha, skulle tro det va!

 4. Här i Skåne heter det ”Flabbafitt” Mooohaaa. Eller i alla fall hette det så på min arbetsplats.
  Hälsningar Skåne.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..