När man råkar ha ett medium som kompis

Härom sistens ringde Christina och bjöd över maken och mig på middag. I de flesta fall när vi ses så brukar det vara jag och hon, eller maken och hon som träffas. Hennes readings/semimediationer passar mig bäst medan maken hellre anlitar henne i hennes andra profession: personlig utveckling.

Nu var det första gången vi sågs alla tre.

Nisse var för övrigt överlycklig eftersom det vankades damer … eller ja, e n dam.

Men, det hade han inte så mycket för eftersom Lotus börjar bli lite till åren och var inte jättesugen på en spoling som Nisse.

Det kan hända att jag kanske glömde tala om för maken att det skulle serveras ”vegetarisk gryta”. Ärligt talat så var jag själv skeptisk och tänkte hålla god min men det visade sig att det var sjukt gott. Receptet kom från Malin på Wilmer Kaffebar. (Det är genom henne som jag lärt känna Christina.)

 

Efter middagen plockade hon fram ett gäng Tarot-kort och bad mig ta några stycken.

Maken låtsades sova på soffan under tiden eftersom just Tarotkort inte är hans starkaste gren. Dock hade han svåra problem att inte lyssna på det Christina sa …

Ni som kan det här fattar ju …

Man blir ju fan mörkrädd ibland. Folk kan ju vara hur skeptiska de vill, men jag är fullständigt övertygad om att det här är the real shit. Eller ja, Christinas readings är värre. Hittills har precis allt hon säger stämt. Jag FATTAR fan inte hur hon kan veta saker och ting. ”Jamen, det är ju godtyckligt och blir en självuppfyllande profetia” säger de som är skeptiska … typ min mamma.

 

Men nä, eller jo, visst kan det väl antas vara så men hur kan hon i så fall veta saker som INGEN annan vet. Inte ens maken? Specifika saker som hänt. Eller när det är exakta, e x a k t a grejer. Lite längre fram ska jag berätta lite exempel, men jag måste vänta ett tag till. Jag vet ju att hon gör readings via telefon och frågade henne ifall det verkligen går … måste man inte ha människan framför sig fysiskt. Jag har alltid trott att det varit hittepå-spåkärringar som kör via telefon. Tydligen inte. Hon påstår att det till och med underlättar lite eftersom då är hon helt ”clean” och blir inte påverkad av yttre faktorer.

 

Minns första gången vi träffades och tog i hand. Hon studsade bakåt (på riktigt) och rös samtidigt som hon utbrast ”OJ!” … tittade ner på sin arm, där håren stod rakt upp. ”Titta!” 

 

En annan gång ska jag berätta varför. Vad är era erfarenheter från sånt här? Jag älskar att titta på ”De okända” men har en mamma som som inte tror på det ett skit … dock har hon fått liiiiite problem med att förklara bort Christinas saker …

 1. Lotus ❤️ Christina. Bästa kombon. Jag har varit hos Christina flera gånger och så även min make, maken mer personligutveckling. Christina är bäst, allt har stämt och det finns mängder med exempel som är lite läskigt. Svårt att rekommendera man måste liksom uppleva.

    1. Alltså, du MÅSTE göra det. På riktigt. Efter det fattar du varför man inte behöver gå till en psykolog. Boka nu och berätta på nästa tävling. På allvar.

     1. Det vill jag med veta. Själv läser jag av i tarot också…inte gjort så länge ännu. Men det mesta jag fått fram stämmer.

 2. Skulle så gärna vilja testa, men vågar inte…. är rädd att hon berättar sånt som jag inte vill veta (men egentligen redan vet om) Ha en bra dag!

 3. Jag har besökt en spådam en ggn. En kul grej med några kollegor, trodde inte dugg på detta trams och maken var skitsur att jag skulle gå( trodde kanske att hon skulle sätta griller i huvudet på mig).

  Kommer in till den äldre damen som utbrister: oj, din man är inte glad att du är här! Ursäkta men va?! Hur kan hon veta det? Sen pratade hon om detaljer i min familj som ingen kan veta om…. helt chockad blev jag.
  Hon sa även att jag skulle få två barn, först en pojke och sen en flicka, t o m det har stämt! Galet ju.
  Jag har aldrig vågar gå fler ggr.

 4. Hehe…jag är inte skeptisk, jag bara inte tror på det. Men jag kan ju inte säga med säkerhet att jag inte tror på det innan jag kollat upp det. Religion tror jag inte på. Forskningen säger att det inte finns någon Gud. Kommer det andra bevis i framtiden så kanske man ändrar uppfattningen om det. Jag har en kompis som läser människor på det här sättet och hon gillar det och har det som hobby. Hon är duktig på det och jag tycker hon ska göra det hon gör eftersom hon gillar det. Vi alla kan tycka och göra vad vi vill så länge det inte skadar någon. Var och en gör som man vill. Jag förstår inte vitsen av att berätta något som redan hänt, eftersom jag redan vet det förflutna. Det är kul som rolig grej att hålla på med det förstår jag. Men det jag undrar är..om det kommer någon som vill veta framtiden. Kan man med samma säkerhet säga framtiden. Det förflutna är inte intressant eftersom jag redan vet det. Men framtiden är ju lite mer intressant..fungerar det så att man kan få veta framtiden? Jag vet att en del av dessa medier kan säga saker om till exempel framtida arbeten. Men att få veta att det inom en snar framtid kommer inträffa ett dödsfall…vi vet ju att vi en dag ska dö men inte när. Vi vill kanske inte ens veta det. Nästan alla är rädd för döden. Mest att det ska hända barnen något.
  Jag har tänkt på om ett medium ser olycka kan den personen få veta det eller är det något vi inte ska veta. Det kanske inte är meningen att veta framtiden. Intressant tanke. Vet vi något om framtiden som vi kan påverka i nutiden för att det ska bli bra i framtiden. Jag är intresserad av vad forskningen säger, finns det bevis för att en del människor verkligen kan det här och är extra känsliga. Jag skulle vilja veta vad forskare tror om det. Jag får leta information om det för det finns säkert om man tar sej tid att leta, man ska alltid ifrågasätta
  om någon påstår något som är sant. Jaha okej kan man säga, jag återkommer när jag vet mer. Man är skyldig sej själv att ta reda på fakta eller information om saker och ting. Samtidigt är det kul veta mer om det här och om det verkligen finns på riktigt. Jag tror på det när jag med säkerhet vet att det stämmer. Men givetvis är det en kul grej det håller jag med om. ❤️

 5. PS. Jag har varit till ett medium. Hon berättade saker om mina föräldrar. Det var inget konstigt bara hur deras personlighet var. Det förklarar jag med att hon kunde läsa av mej: inte mottaglig, skeptisk och introvert. Jag har ju blivit uppfostrad av två föräldrar som har ungefär samma personlighet som jag. Jag kan se att mina barn har mycket av min personlighet och min mans personlighet så det kan man förklara med att det är lätt att läsa av människor på det sättet. Hon berättade också att min man skulle tjäna bra… alltså framtiden och det stämmer men det kan stämma in på många människor. Hon sa något om dödsfall men inte nära..det kan också hända vem som helst. Hon berättade om hur många barn jag skulle få, det stämde inte. Jag stängde av när jag gick in till henne för jag trodde henne inte. Det sa hon också när jag kom in till henne. Hon berättade ca 15 minuter sen kunde hon berätta mer. Min kompis var inne i 30 minuter och hon trodde verkligen på det här. Jag antar att jag inte är särskilt intresserad bara.

  1. Mm, att läsa av är ju e n sak men när det kommer till specifika saker såsom ”du hade en blå klänning med vita prickar vid det tillfället” (nu hittade jag bara på ett exempel) är ju en helt annan sak….

  2. Hold your horses…
   Jag säger inget om att du inte tror. Det är helt upp till dig
   Men jag reagerar starkt emot att du säger att du har liknande personlighet som dina föräldrar..
   Har du inte blandat ihop din personlighet med uppfostran-åsikter-miljö? .
   Att fiskar i samma akvarium simmar åt samma håll – det är ett faktum…med det har ju inget med personlighet att göra.

   DIN personlighet sitter faktiskt bara i dig. Jag blev nästan lite provocerad. Era barn kan vara kopior av er båda MEN de har sina egna personligheter… de tycker, tänker, känner och är utifrån dem själva och deras person. Vet ju inte ålder på dina barn- men visst fasen märks en människas personlighet redan när den är liten bebis..och ju äldre detta barn blir desto mer personlighet visar dem.
   Personlighet:
   personlighet är summan av de egenskaper som gör en person till det den är och som skiljer honom eller henne från alla andra. <- saxat från NE.

  3. Jag har varit till ett medium. Eller hon kallar sig nog inte så utan har bara den förmågan. Min morfar kom fram och hon berättade om en specifik grej som jag absolut inte hade en aning om men hon sa bara gå hem och fråga din mamma så vet hon. Frågade min mamma och hon visste direkt vad det var jag menade och nåt som hon mindes från sin barndom. Och det var inget allmänt utan en specifik händelse. Inget allvarligt men det morfars sätt att tala om att det var han.

 6. Jag besökte en spådam med två väninnor för över 20 år sedan. En ”kul” grej då. Hon spådde så helt orimliga framtidshändelser så jag tog dessa med en stor nypa salt. MEN hon sa även att mitt barn hade något som tröck i huvudet. Då sonen var multihandikappad så fastnade dessa ord. Man såg ingenting på den röntgen som jag fick till, men med åren tilltog hans kramper mer och mer. Sonen somnade in i fjol och jag funderar fortfarande på om det ändå var något där inne i huvudet som tröck. De övriga spådomarna som jag avfärdat som totalt orimliga visade sig slå in, hur otroliga de än var. Jag kan tycka att ”min” spådam kunde ha filtrerat bort detaljen om sonens huvud, jag kan inte släppa det….

 7. Jag tror! Eller ja, är skeptisk av mig men har ju liksom blivit överbevisad. Går hos en som har förmågan men inte jobbar med det utan har ett ” vanligt” jobb;-)) så hon gör det inte för pengarna och är väldigt billig. Typ 400 kr. Om nån nu tror att någon skulle sitta och hitta på för pengarnas skull.

 8. Fast det är ju aldrig någon som har klarat av att bevisa sina förmågor eller har jag fel? Finns flera som försökt men ingen som lyckats. Ser på det på samma sätt som alla bloggpiller. Tror på det den dag de har testats vetenskapligt och visat effekten. Innan dess är det sockerpiller.

 9. Tror absolut på att vissa människor kan ”se” saker som många av oss inte kan. Spår mig någon gång under året och det är så mycket som stämmer. Lite spännande är det också.

 10. Jag brukar säga att jag kan inte övertyga andra som aldrig upplevt saker men de kan å andra sidan inte dissa det som vi upplevt. För min del började det 1996 när morfar dog och ”öppnade spjället”. Man velar ibland trots att man egentligen vet vad göra, vad som kommer och de slår nästan tarotkorten i skall en på en 🙂 Givetvis kommer kort upp som behövs och man bara tänker ja ja, jag hör vad ni säger 🙂 Lite på sig själv är inte alltid så lätt. Har känningar själv även om jag inte använder det utåt så mycket, lärt mig att jag inte kan gå på folk som jag gjorde förr då jag ofta känner hur folk mår. Dock är det starkare på dåliga händelser och varsel på dödsfall så jag har bett om att få in lite mer tumme-upp-grejer och lite bättre har det blivit. När pappa dog var han här rätt mycket och han står här i köket ibland när vi har familjen samlad. Själv tycker jag det känns tryggt och varmt i hjärtat att de finns kvar och fortfarande visar omtanke. Går iväg en gång per år för att reda ut saker som jag inte kan få ordning på i ”inputen” Vissa saker skall vi ha få hintar om, de kan ge oss vägval när vi är iväg men vi kan ju alltid välja ja eller nej och ibland går vi lååååååååååååååååång omväg när vi inte lyssnar till magkänslan. Man kan ju undra ibland varför vissa saker händer i livet men någonstans tror jag att vi har lärdom att göra, eller så är vi inte klara med vissa grejer från tidigare liv som måste balanseras. Lyssnar vi inte så får vi ju komma tebax och prova igen. Onödigt 🙂 Så ta hjälpen av henne om du känner att du kommer framåt, man skall vara skeptisk, det säger hon säkert själv, för att man skall tänka själv. Vi kan mer än vi själva tror. Speciellt ni som är föräldrar och oftast har kunnat känna att något är fel, det är intuitivt och alla har förmågan, mer eller mindre. Ser fram emot att läsa när du kan skriva om det hon berättat 🙂

 11. Vilka fina reflektioner och kommentarer! Jag är i n t e tarotläggare utan använder korten som inspiration. Den leken som är på fotot är Gaia. Jag har flera lite olika lekar. Jag tycker om lekar som är enkla och har konkreta budskap. De är tacksamma att använda i meditation. Det använder jag mig av i kurserna. Alla deltagare kan klockrent få klara budskap i sina meditationer, utan ”yttre” påverkan. Otroligt tacksamt.

  Jag förmedlar information om framtid till ca 1, 5 år och då i ett syfte att förtydliga det som Dina egna tankar redan utvecklat, och i viss mån även vad jag förstår (och delvis Du) ingår i Din del av Ditt karma. Snälla be mig inte förklara för mycket här bara för det är så enormt stort område att ju mer jag själv lär mig, desto mer inser jag hur lite jag själv vet i ärlighetens namn.

  Jag har ett klientel som innefattar läkare, psykoterapeuter, lokförare, sjuksköterskor, studenter, forskare, psykiatrer, företagare, hästskötare, sopåkare, änklingar osv. Jag kan försäkra att det garanterat inte är några dumsnutar som söker sig till mig. Många vill vara hemliga för att de behöver få ”smälta” den information de fått.

  Det är viktigt för mig att mitt arbete inte handlar om ”entertainment”, utan jag vill erbjuda människor möjligheten att få kunskap och information de inte upplever sig kunna nå helt på egen hand. Jag kan aldrig ”kräva” svar. Jag kan endast erbjuda möjligheten till den
  ”kanalen” man själv är kopplat till s a s. Alltså den frekvens man själv befinner sig på.

  Alla är välkomna till mig och jag förstår tvivel. Det går utmärkt att tvivla. Det går dock mindre bra att komma in med ett sinne fullt med förakt då det är inte en energi jag kan nyttja och användamig av som ”bränsle”. Din energi är min bränsle och i viss mån information. Det brukar ofta gå bra men i vissa fall har det inte gått bra för att jag inte kan ”resa” på en negativ energi. Det går bra med sorg, depression, aggression, negativitet, ilska osv men det går mindre bra med förakt. Det är nog det som är sämst. Jag lyckas inte då vill jag nog påstå. Kritiskt tänkande går utmärkt och allmänt ifrågasättande. Man behöver förstå att jag är en människa, precis som Du. Jag påverkas – som Du. Vi är ju bara människor. Jag med.

  Jo, jag vill säga att jag är inte ute efter att briljera. För mig är detta heligt. Något jag håller mycket kärt och som jag är aktsam om. Inte vill jag att Du ska få ta del av saker som Du inte kan påverka eller råda över. Till vilken nytta skulle det vara? Nej, mina ”arbetskamrater” är en grupp ”entiteter” som, vissa av dem, levt på jorden och andra vet jag faktiskt inte ”var” exakt de befinner sig, men de är mina arbetskamrater. Vi har ett förhållningssätt till varandra som vilka arbetskamrater generellt har till varandra. En respekt och även distans i viss mån. De hjälper Dig och mig att nå ett ”förstånd” alltså medvetande om vad som råder och vad som kan komma att råda i enlighet med Ditt karma. (Karma är vad min uppfattning är, vad Du själv deltagit i att välja att uppnå och efterleva under denna, Din nuvarande livstid. Blanda inte ihop karma med straff bara för då blir det mycket fel).

  Slutligen. Jag möter så många rädda människor som säger efter ett enkelt litet samtal med mig att de önskar att de gjort något tidigare.
  Jag vill inte att n å g o n kommer och lämnar mig och är rädd. Så får det inte vara. Det är inte mitt syfte. Syftet är att bringa klarhet, nå trygghet tillsammans med förklaringar som är reella och trovärdiga. Du ska kunna förstå vad som förmedlas till Dig och förmodligen lämnas Du med en massa information som Du behöver landa med. Du behöver smälta en del information för Du får mycket information under en session. Så, Ni som är rädda, be någon rekommendera och kanske även följa med så Du känner Dig trygg.
  Det är vad jag önskar erbjuda.

  Ni får gärna mejla mig frågor om Ni vill. Det kan Ni göra på christina.rosenberg@messcenter.se eller fråga Mona helt enkelt 😉
  Allt gott och tack för så bra och kloka kommentarer som rör mitt arbete <3

 12. Jag går kontinuerligt till ett medium, absolut det bästa jag gjort! Det har hjälpt mig enormt mycket. Hos Christina har jag haft en telefonreading, det hon sa om mig stämde bra. Hon berättade också om framtiden, så jag håller tummar och tår för att det ”slår” in ..! Kan verkligen rekommendera Christina, mkt trevlig och professionell!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..