Lite nytt i sminkskåpet

I veckan fick jag ett pressutskick från Vita Liberata och Kiss.

Kiss är ett amerikanskt märke som främst är stora på lösfransar, har 90% av marknaden i USA. Förra året lanserades deras smink här i Sverige och jag är en sucker för deras ögonskuggspalett. Bra pigmentering och lätt att jobba med. Däremot är jag inte jätteimponerad av penseln, men det har man ju andra av. Gillar dock priset; 229 kr.

Det här ska bli spännande att prova. Jag använder Vita Liberatas lösa mineralpuder och har gjort det i flera år. Har hittills inte hittat någon som är bättre. Den har en bronzerande effekt du får verkligen en fin lyster och det ser framför allt naturligt ut.  Nu finns det i fast form och det ska jag testa senare i veckan då jag ska på gala. (419 kr)

 

Body Blur:en har jag velat prova länge då jag hört att den här helt fantastisk. Så pass att man glömmer att den kostar en slant, 495 kr.

Går även att använda som bas i ansiktet. Jag ska snåla med den fram till att det börjar bli vår för då är den perfekt för oss som tokvägrar att vara i solen.

 1. Sara skriver:

  Jag läste Blody Blur och tänkte, vad … är det!!

 2. Anne R skriver:

  Nu blir jag förvirrad. Nåt inlägg ner har du använt i.d minerals puder i flera år och den är sinnessjukt bra och nu har du använt denna i flera år och har hittills inte hittat något som är bättre. Går du omkring med dubbla lager med puder, du som dessutom sällan sminkar dig?

  1. Förstår att du blir förvirrad. Så här: bareMinerals har jag använt i 19-20 år, nästan varje dag. Ofärgat. Med solskydd. Några dagar i veckan, när jag inte är periodare på TanCan, så lägger jag den färgade bronzern ovanpå.Har blivit oftare sedan jag helt slutade att visa mig i solen och jag använder bronzen mer på sommaren än på vintern. Sminkar mig i min värld betyder rouge och ögonskugga. Det sker bara när jag ska ut och käka middag ibland eller göra mig extra fin. Färg på läpparna har jag dock i stort sett varje dag.

   1. Anne R skriver:

    Hann inte läsa ditt svar förän nu. Men nu är jag i alla fall mindre förvirrad.

    1. Inte hunnit …? Har du ett liv eller vadå, va va va?!!

     1. Anne R skriver:

      Inte ett liv. Men jobb! Brukar läsa din blogg på morgonen men har inte hunnit ett par dagar. Eller snarare prioriterat att googla utbildningar. Funderar på att söka till högskolan, socionom. Det är sista chansen nu. Fyller 48 i år.

      1. Du, GÖR’T! Satan vad det saknas socionomer. SOM de behövs!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..