ANNONS

När man ska bli fin får man lida pin

/

Igår hade jag en ”fixa-mig-själv”-dag. För något år sedan började jag med tandställning.

En ny variant som kom för ett par år sen, Invisalign. Genomskinliga skenor som man har uppe och nere och som man tar ut när man äter och när man borstar tänderna.

Jag har haft uppehåll i några månader men igår var det dags att åka till Tove och hämta ut nya skenor. Jag och mina på-trekvart-fransar.

För att skenorna inte ska ramla av så sätter Tove fast ”pluppar” på några av mina tänder. 

Man är ju så fantastiskt snygg när man ligger där. Är för övrigt lite ledsen just nu och ska erkänna att det var första gången ever som jag legat i en tandläkarstol och gråtit som en 5-åring.

Tove gav mig lite kärlek … och tandvård … så efter en stund kändes det lite bättre.

Upptäckte först på kvällen att the tandläkare herself tagit en selfie med min mobil!

Var för övrigt förvånad över att se henne i svart. Hon har alltid knallrosa kläder på sig men hon mumlade nåt om jul, nyår, god mat och väry trånga byxor … I höst flyttar hon sin praktik in till stan efter 10 år i villahooden. Stor omställning. Letar ni ny tandläkare kan jag varmt rekommendera henne. Inte bara för att hon är en kompis utan för att hon är en skicklig tandläkare. (Tandvårdsgruppen Bromma) Jag hade dock föredragit om hon stannat kvar här i Bromma, hehe …

Mycket gladare och med en påse fylld med skenor åkte jag därifrån.

Så här ser dom ut. Det svarta är inte smuts utan de är numrerade efter min mun och i vilken ordning jag ska använda dom. Man byter nämligen varje vecka. Detta eftersom tänderna flyttar på sig. Det fina är att ingen, i n g e n ser att jag har tandställning. Jag läspar lite svagt bara, men det är inget man tänker på. Jag har fått asfula gula tänder efter allt kaffe jag hinkar i mig men Tove ska göra mig fin när jag är klar med tandställningen.

Fast, nästa gång ska jag försöka komma ihåg att ta av mig tossorna när jag går därifrån. Var inne i en affär och handlade en grej men i n g e n sa något. Först när jag satte mig i bilen igen upptäckte jag det själv. Märla!

Åkte in till Malin på Wilmer och fick lite mer kärlek. Och en god lunch. 

På väg till nästa stopp passerade jag det här stället. Har god lust att flytta in där ett tag.

Fortsatte dock till Jack-Jane. Hon har agenturen för klädmärkena MoshMosh och Ilse Jacobsen i Sverige och jobbar som en krondåre. Vi ses inte lika ofta som vi skulle önska men det är ju så där med vänner; ibland kan det gå tre månader men när man ses så är det som om det vore igår. Så är det alltid med Jane. Däremot vill hon aldrig vara med på bild!

Hon visade mig kläder från kollektionen hon säljer in till butiker nu och som vaaaanligt är det sånt som kommer i butik till hösten. Ovan är supersköna mjukisbyxor som är lite blingiga. Gaah, vill ju ha NU!

Kolla, jag är inte mycket för gummistövlar men nu kommer det med halkskydd. Perfekt när jag går ut med Nisse!

Och det är ju givetvis samma sak med MoshMosh-kollektionen. Vänta, vänta, vänta. Värdelöst.

Höstjeans med bling. Gissa om jag ska köpa!

Hämtade fem bajssprejer som jag ska skicka ut till testkaninerna, sen åkte jag vidare ut till Frans-Linda på Lidingö.

Hon driver ChicClinic och jag hamnade där tack vare fin kompis som gav mig ett presentkort på volymfransar. Efter det blev jag totalt hooked!

Jag går var femte vecka ungefär och då hänger fransarna på trekvart.

En timme senare är man klar. Då är det dags för mustaschen … och brynen. Hon vaxar och plockar. 

På med det varma vaxet.

Sen en lapp …

… och så drar hon lappen. Fort som f*n. Ujuj, det känns ända ner i Fiffi.

Kan man vara annat än nöjd efteråt? Tänk så glad man kan bli av lite ytlighet. Nu är det bara barret som ska fixas. En annan dag.

När jag kom hem stod en korg med spa-prylar och andra måbra-grejer från Lidl på trappan. Trodde dom bara sålde mat. Har å andra sidan aldrig varit i en Lidl-butik så jag ska nog inte yttra mig. Förresten, ser ni dom där  brunfärgade klumparna? När jag såg det var min första tanke: ”herregud, har dom lagt rått kött så där helt öppet?!” Men, det är nån sorts lampa med stenar. Måste undersöka saken lite noggrannare senare.

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00