ANNONS

Jag behöver 5 testpersoner pronto

/

Reklam för mina egna produkter

Nu ska ni få höra! Ni som läst mig länge vet att jag har en kompis som jag brukar kalla ”Jack-Jane”. Hon var den som fick mig att upptäcka mina bajssprejer och ända sedan dess har hon pratat om att hon skulle vilja ta fram egen sprej.

Dom här bajssprejerna, som jag sålt i några år nu, är en amerikansk uppfinning. Problemet är att även om produkten är bra så är det en himla massa annat som inte riktigt har fungerat med leverantören/tillverkaren. T ex så anammar dom ”America first” i alla lägen. Länder utanför USA är inte jätteviktiga. Således inte heller utrikiska kunder. Inte ens om man som jag, råkar sälja shitloads av deras bajssprej. Jag är störst i Skandinavien men så har jag också jobbat hårt för att nå dit. Fast, i ärlighetens namn ska tilläggas att dessa sprejer inte hade sålt så bra om det inte vore för det faktum att de är HELT överlägsna. Jag har t ex många, m å n g a, föräldrar som handlar dom till sina barn som går i skolan. De vågar inte gå på toa där så sprejen har varit väldigt viktig för många. Eller till vuxna på deras arbetsplatser.

Tillbaka till Jack-Jane. Hon gjorde alltså slag i saken och har nu tagit fram egen sprej. Jag har under ett tag låtit vänner och bekanta ”blind-testa” den och nu, två månader senare är jag glad att säga att Janes sprej är minst lika bra. Minst.

Men, jag vill även ha 5 testpersoner här inne. Ni får varsin flaska att prova och ni som vill göra det måste ha beställt den andra sprejen tidigare. Ett måste eftersom bara ni kan avgöra om det är samma kvalitet. Det är ingen idé att ni fubbar för kontoret kommer kolla att ni finns i ordersystemet och har beställt förut!

Ni som litar på mig och vill beställa ändå hittar sprejen HÄR! Jag får hem dom i nästa vecka. Bara namnet på flaskan är helt överlägset och blir därmed ännu roligare att ge bort! De kommer i en fin presentpåse. 

Ni som vill vara testpersoner; fyll i dina uppgifter i nedan formulär. Observera att  j a g är den ende som ser dina uppgifter.

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adress + mobil’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00