Jag behöver 5 testpersoner pronto

Reklam för mina egna produkter

Nu ska ni få höra! Ni som läst mig länge vet att jag har en kompis som jag brukar kalla ”Jack-Jane”. Hon var den som fick mig att upptäcka mina bajssprejer och ända sedan dess har hon pratat om att hon skulle vilja ta fram egen sprej.

 

Dom här bajssprejerna, som jag sålt i några år nu, är en amerikansk uppfinning. Problemet är att även om produkten är bra så är det en himla massa annat som inte riktigt har fungerat med leverantören/tillverkaren. T ex så anammar dom ”America first” i alla lägen. Länder utanför USA är inte jätteviktiga. Således inte heller utrikiska kunder. Inte ens om man som jag, råkar sälja shitloads av deras bajssprej. Jag är störst i Skandinavien men så har jag också jobbat hårt för att nå dit. Fast, i ärlighetens namn ska tilläggas att dessa sprejer inte hade sålt så bra om det inte vore för det faktum att de är HELT överlägsna. Jag har t ex många, m å n g a, föräldrar som handlar dom till sina barn som går i skolan. De vågar inte gå på toa där så sprejen har varit väldigt viktig för många. Eller till vuxna på deras arbetsplatser.

 

Tillbaka till Jack-Jane. Hon gjorde alltså slag i saken och har nu tagit fram egen sprej. Jag har under ett tag låtit vänner och bekanta ”blind-testa” den och nu, två månader senare är jag glad att säga att Janes sprej är minst lika bra. Minst.

 

Men, jag vill även ha 5 testpersoner här inne. Ni får varsin flaska att prova och ni som vill göra det måste ha beställt den andra sprejen tidigare. Ett måste eftersom bara ni kan avgöra om det är samma kvalitet. Det är ingen idé att ni fubbar för kontoret kommer kolla att ni finns i ordersystemet och har beställt förut!

 

Ni som litar på mig och vill beställa ändå hittar sprejen HÄR! Jag får hem dom i nästa vecka. Bara namnet på flaskan är helt överlägset och blir därmed ännu roligare att ge bort! De kommer i en fin presentpåse. 

 

Ni som vill vara testpersoner; fyll i dina uppgifter i nedan formulär. Observera att  j a g är den ende som ser dina uppgifter.

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adress + mobil’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 1. Hej Mona,

  Jag fubbade 🙂 såg inte först att man skulle handlat den tidigare innan, sorry!! Dock tror jag att jag ska köpa den nya i alla fall.
  /Inger

  1. Haha, saken är den att jag alltid lyssnar på vad läsarna tycker. Det är därför det är viktigt att man har provat den andra varianten. Nu vet jag ju iofs att den är precis lika bra, men jag vill ändå ha fler åsikter än mina vänners.

 2. Jag är visserligen seg i knoppen idag, men jag överträffade visst precis mig själv. Skulle skrivit en kommentar här men skrev den i intresseanmälan istället. Sorry! Det jag ville säga var något i den här stilen: ”Bra val av doft, bergamott är en av mina favoritdofter, fräsch, lätt och funkar alltid. Kul om det kommer att finnas ett svenskt alternativ så du slipper fjäska för halvintresserade amerikaner och ändå stå utan ibland. Tumme upp för Jane!”

 3. Har skickat in formuläret att jag kan vara testperson. Jämför gärna då jag tycker de vanliga bajsspreyerna som du haft luktar lite för starkt. Tar ändå mycket mindre än vad som står. De är jäkligt effektiva men i mitt tycke en aningen för parfymerade. Vore kul om svenska varianten är aningen mildare 🙂

 4. Kan hon inte ta fram en fotsvettsspray ocksa? Kollegan som sitter bredvid mig STINKER och eftersom han inte verkar ta en diskret hint tankte jag vara lite mer direkt… hehe.

 5. Hej
  Skickade in att jag kan vara testpilot. Älskar sprayen och testar gärna en ännu bättre! (Står dock .con i mailadressen, ska självklart vara .com)
  Undrar om det kommer även en fotspray… eller använde man samma?!
  Heja Mona!

  1. Halloj Sara. Nä, inte samma till fotsvett. Jag ska be Jane undersöka hur man kan ta fram en sån för den är överjävligt effektiv!

    1. Du. Jag vill att du har koll på bloggen. Jag vet att du har handlat och jag kommer eventuellt att behöva använda dig som testperson. Om det vill sig väl. Men det kommer dröja.

  1. Elsa Marie, är du säker på att du tryckte på ”Skicka”? Hittar inga kommentarer från dig i skräpkorgen?! Testa igen och skriv det du skrev från början.

   1. Jag minns att det stod “Inväntar granskning”…

    Det jag skrev var att ni kanske ska göra en mer finare förpackning för oss ytliga jävlar. Det jag gillar med originalet är att den är så snygg! Ser inte ut som en bajsspray i väskan eller på toaletten. Bara ett liter tips för tyvärr så gör utseendet att jag hellre beställer från företaget som gör originallet (har så svårt att skriva dess namn).

    Må väl.

    1. Bra input. Saken är den att den här flaskan togs fram för ett speciellt evenemang så tanken är att det ska tas fram flera olika varianter. En typ ”Glam girl” etc. Hon har lite brist på tid, annars skulle allt vara klart för länge sen så det kommer ta ett tag innan vi har flera. Jävligt konstigt att din kommentar försvann. Jag godkänner precis allt som inte är personliga påhopp typ: ”du är en usel jävla mamma som inte såg att ditt barn blev våldtaget av sin far”. Vet att några av mina läsare här inne nästan alltid hamnar i skräpkorgen trots att inga konstigheter skrivs. De hamnar där per automatik. Dont ask me why. Då och då måste jag kolla där för att fiska upp dom igen. Problemet är att där ligger tusentals riktiga skräpkommentarer så det tar alltid hundra år att gå igenom några dagars spammail.

     1. Min kommentar är också borta!
      Skrev om designen, att den här ”nya” är långt ifrån så snygg som den amerikanska. Jag hade, pga utseendet, aldrig köpt den här. Vill ha nåt snyggt! 🙂

      Å så skrev jag att jag inte såg dig på mässan!?? Ninhade ingen monter skrev du??

     2. Älskling, klart att din kommentar var borta, du skrev ju i fältet där man skulle skriva adress och då åkte det in i ”svarshögen”. Jag såg din kommentar där men man kan inte svara därifrån. Håller med dig. Denna version togs fram till ett speciellt evenemang i november. Tanken är flera olika varianter; ”Glam girl” etc etc. Problemet är Janes tid, hon har införsälningen av MoshMosh och Ilse nu i ett par månader, sen ska hon koncentrera sig på det här. Nej, vi ställde inte ut. Slut med det nu. Halleluja.

 6. Kan hon inte ta fram en spray som neutraliserar hockeysvett! Sonen spelar och hans utrustning stinker verkligen. Jag jobbar dessutom i restaurangen i en ishall och ibland när jag rör mig runt i huset går jag förbi ett förråd där de förvarar träningströjor. Jag känner lukten när jag går förbi förrådet….genom den stängda dörren….
  Finns ju en rätt stor marknad där också om det skulle finnas en spray som funkar (jag kan stå ut med att den tar bort ”andra-idrotter-svett” också!;-)

  1. Den fotsvetssprejen som jag sålde förut var det många föräldrar som använde till just hockeyutrustning. EU ändrade några regler så USA har i 1,5 år sagt att de ”håller på att lösa det” men inget händer så jag tänker be Jane ta tag i det….Dock kommer det dröja.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..