Anybody who knows?

Det här är några av mina Uggs. Jag vet, världens fulast stövlar men ack så sköna att gå ut med när man har hund. Kan tänkas att jag använder dom vid andra tillfällen ibland ….

 

När jag köper skor/stövlar så impregnerar jag dom alltid. Supernoga med sånt. Dessa stövlar är torra. Allihopa. Kan någon förklara för mig hur det kommer sig att de ser ut som de gör?

Men, framför allt vill jag veta om det går att göra något åt det, för de ser förjefliga ut?!

 1. Cari skriver:

  Tror inte på salt då Stockholms stad inte använder det längre.

 2. Laila skriver:

  UGGS är så så jäkla sköna skor!!!
  Jag bara Älskar mina Uggs. Har ett par beiga vanliga, sen har jag ett par svarta oxå med högt skaft.
  Har man dom uppfällda så går dom över knäna. Underbara!

 3. Håller med om att de är perfekta gå-ut-med-hunden-pjuck.
  Har alltid dissat dem pga den oergonomiska platta sulan (plus pris och omtanke om djur).
  Men för några veckor sen slog jag till (då jag behöver skor som är lätta att dra på när det är dags för hundprommis) när jag var på Skopunkten. Hyfsat pris och ingen fårskinn. De blir dagligen blöta i snön men syns inte ett spår av det när de torkat.
  Äger ett par ortopediska sulor pga knasiga fötter sen x antal år tillbaka så på så vis slipper jag plattheten i skorna.

 4. Har haft mina originaluggs från Australien med hård sula sen sjunde klass och de ser fortfarande helt nya ut. Har använt dem varje vinter och jag är nu 23 år. Impregnerade en gång, men jag tror det är för att sulan är högre upp än de vanliga. Älskar uggs! Skulle nog inte köpa nya pga hur de hanterar sina får så det är tur att mina fortf ser nya ut! Så om du ska köpa nya så köp de mer lite bättre sula.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..