Skratt och gråt

Igår åkte jag till Bromma flygplats och hämtade upp Malin/Fnulan (hon bor i Skåneland) och åkte in till Wilmer Kaffebar. (Malin själv är bortrest så vi fick klara oss utan henne.) Dit kom också Carola och Mirka.

Blev jätteglad när jag upptäckte att Wilmer-Malins barnbarn Milou var där.

Är man deprimerad så ska man hänga med den här glädjespridaren. Sjukt charmig och alltid jätteglad. Dessutom gillar hon bling. My kind of girl!

Dom här tre bönorna går inte av för hackor heller. Carola har jag bara träffat en gång, men gillar henne. Malin har jag känt i ett par år nu och är den perfekta kompisen när man är hängbjörk. Sen Mirkis, min fina Mirka. I vått och torrt. I medgång och motgång.

Vi har känt varandra sen hon hängde med mig och Magdalena på vår bloggresa till Ullared för några år sen. Klick på en gång och en ever lasting vänskap.

Alla ville givetvis äta Wilmers berömda avokadomacka. Det undgår knappast någon att samtliga jobbar med sociala medier, haha!

Från den verkligheten till en annan. Eftermiddagen med begravning i en vacker kyrka ute på Ekerö. En vän, som fick ett fästingbett i midsomras, låg i koma nästan hela tiden fram till att han somnade in strax före julafton. Kvar är två döttrar och en fantastisk fru. En vacker men helt överjävligt jobbig begravning.

Jag har inte varit på någon begravning tidigare där någon jag tycker om har begravts. När Laleh sjöng sin ”Some die young” trodde jag fan att jag skulle bryta ihop fullständigt. Begravningskaffet efteråt blev däremot betydligt lättare. Minnen och skratt.

Fredagskvällen tillbringades hos god vänner över en middag.

Frun i huset är personaldirektör men har precis slutat på sitt jobb för ett annat. En av avskedspresenterna var den här. En klocka med olika fågelkvitter. Herregud som jag skrattade.

 

Idag är det lördag. Jag ska strax hämta någon i mitt liv och åka in till Wilmer för en långfrukost tillsammans med LidbyLiving-Malin.

 1. Jessica skriver:

  Var kan man köpa en sån klocka?

  1. Ingen aning, hon fick den som sagt i present. Googla sig lite!

   1. Jessica skriver:

    Har gjort det men hittade ingen med katter. Bara fåglar och bondgårdsdjur. Någon som vet var de finns att köpa?

 2. Anna skriver:

  Jag var också på begravning igår. I Ekerö Kyrka. En familjefar mitt i livet. En fru, en 16-åring och 2 st 5-åringar. Sen klev cancern in. Den äckliga jävla cancern.
  En oerhört fin begravning, men så brutalt sorglig.
  Inleddes med ”balladen om herr Fred Åkare och den söta fröken Cecilia Lind”.
  Mitt under cermonin bröt solen fram och sken över oss i bänkarna. <3

  1. Samma sak hände oss; när alla skulle gå fram och säga hejdå vid kistan så lyste solen rakt in. Märkligt känsla.

   Tråkigt att människor ska behöva dö så tidigt i livet. Det är fan förjävligt.

 3. Cami skriver:

  Beklagar sorgen.

 4. Sara skriver:

  ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..