ANNONS

Skojsigheter mitt i veckan

/

Igår hade företaget Let’s Face it inflyttningsfest. De är lite mer kända under sina varumärken; IDUN, Real Technics, Wet’n Wild m fl. Skönhetsbranschen med andra ord.

Bästa Kicki var så klart med!

Supergod mat serverades. Let’s Face it är g r y m m a med sina event. Alltid superbra anordnat.

Jag och Kicki kom nästan först av alla. Trötta tanter som måste gå hem tidigt. Tänkte vi.

Vi är ju fyra musketörer i vårt lilla beauty-gäng: jag, Kicki och Isabelle. Bella jobbar på Let’s Face it men bloggar också. Saknas gjorde Lina, hon ligger hemma i influensa. Kicki är make up-artist och jobbar mycket på SVT och med allt från superkända sångerskor till melodifestivalartister. Lina är L’Oréals chefsmake up-artist i Sverige och har precis avverkat Elle-galan men missade hela Stockholm Fashion week eftersom hon ligger hemma och snyter sig i kudden.

Givetvis var Marcel med. I peruk. Han är bara 17 år men en etablerad youtuber. Fin kille.

Temat på festen var ”Cirkus”. Dessvärre var det så mörkt i lokalen så det gick inte att ta bra kort.

Har inte ätit sockervadd sedan jag var barn. Bella och Kicki påstod att en sån här bara innehåller EN sockerbit. D e t kan väl ändå inte stämma, eller?!

Dominika, också make up-artist, hade på sig en jättefin tröja … som en kompis hade pillat lite på. Jag dog när jag såg vad det stod, hahaha!

Skönhetsgurun Linnea Öst, a k a ”Arga tanten” , som alltid är glad och rolig, såg skitsur ut och Daisy Beauty-Kicki såg … också ut. Jag ba”: måste du se så jävla sur ut?!”

Lite bättre så där. Kicki är en kvinna jag för övrigt beundrar mycket. Stark som fan. Driven. Hjärta. Hjärna. Känslor. Proffsig. Som ett Kinderegg minus den billiga chockladen.

Givetvis fanns det ett tombolahjul och jag vann ett set borstar och pincetter för brynen!

Kvällens bästa var beslutet att vi fyra musketörer ska dra iväg på en liten tripp tillsammans i vår. Yeay, något att se fram emot!

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00