Skojsigheter mitt i veckan

Igår hade företaget Let’s Face it inflyttningsfest. De är lite mer kända under sina varumärken; IDUN, Real Technics, Wet’n Wild m fl. Skönhetsbranschen med andra ord.

Bästa Kicki var så klart med!

Supergod mat serverades. Let’s Face it är g r y m m a med sina event. Alltid superbra anordnat.

Jag och Kicki kom nästan först av alla. Trötta tanter som måste gå hem tidigt. Tänkte vi.

Vi är ju fyra musketörer i vårt lilla beauty-gäng: jag, Kicki och Isabelle. Bella jobbar på Let’s Face it men bloggar också. Saknas gjorde Lina, hon ligger hemma i influensa. Kicki är make up-artist och jobbar mycket på SVT och med allt från superkända sångerskor till melodifestivalartister. Lina är L’Oréals chefsmake up-artist i Sverige och har precis avverkat Elle-galan men missade hela Stockholm Fashion week eftersom hon ligger hemma och snyter sig i kudden.

Givetvis var Marcel med. I peruk. Han är bara 17 år men en etablerad youtuber. Fin kille.

Temat på festen var ”Cirkus”. Dessvärre var det så mörkt i lokalen så det gick inte att ta bra kort.

Har inte ätit sockervadd sedan jag var barn. Bella och Kicki påstod att en sån här bara innehåller EN sockerbit. D e t kan väl ändå inte stämma, eller?!

Dominika, också make up-artist, hade på sig en jättefin tröja … som en kompis hade pillat lite på. Jag dog när jag såg vad det stod, hahaha!

Skönhetsgurun Linnea Öst, a k a ”Arga tanten” , som alltid är glad och rolig, såg skitsur ut och Daisy Beauty-Kicki såg … också ut. Jag ba”: måste du se så jävla sur ut?!”

Lite bättre så där. Kicki är en kvinna jag för övrigt beundrar mycket. Stark som fan. Driven. Hjärta. Hjärna. Känslor. Proffsig. Som ett Kinderegg minus den billiga chockladen.

Givetvis fanns det ett tombolahjul och jag vann ett set borstar och pincetter för brynen!

Kvällens bästa var beslutet att vi fyra musketörer ska dra iväg på en liten tripp tillsammans i vår. Yeay, något att se fram emot!

 1. Jessica skriver:

  Åh jag fullkomligt ÄLSKAR Kicki!! Jag hade henne, arga tanten och en fotograf (kommer inte ihåg hennes namn) som gäster på mitt förra jobb. Herregud vilka underbara kvinnor! Plus att jag får hem hennes tidning som present varje månad efter detta ❤️❤️❤️❤️

  1. Du menar Sara Arnald. Ja, alla tre är helt fantastiska och extremt givande att hänga med.

 2. Molls skriver:

  Sockervadd, det luktar ju så himla gott när det tillverkas men smakar just inget. Gillar inte sockervadd.
  Jag var med min då treåriga dotter på Skansen och hon var lite trött efter att ha traskat runt hela området. Jag köpte sockervadd till henne och eftersom jag inte hade barnvagn med fick hon sitta på mina axlar. Gissa vad som satt fast i hela mitt hår sedan …

 3. Lina skriver:

  Finaste Mona! <3 Saknade er!

  1. Dito my dear, men snart ses vi!❤️

 4. ANNA skriver:

  Jo det skall stämma. Eller ev 2 då beroende på hur stor vadden är. Sockervadd är bland det lönsammaste på cirkus osv.

  1. Herreguuuud, det är alltså d e t man ska pyssla med!

 5. mamski skriver:

  ååååå vad stod det på tröjan? (Jag kritiserar inte fotografen men jag har en sån gammal å liten mobilskärm….)
  <3

  1. K u k …. host host…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..