Lite nytt i garderoben tacksåmycket

Innehåller reklamlänkar

 

Jag skulle på riktigt vilja veta exakt hur länge jag har varit kund på Ellos. Minns att mamma köpte kläder därifrån och att jag själv började beställa innan jag fyllt 20. Fast, på den tiden skröt man ju inte direkt om att man handlade kläder på postorder. Ska jag vara riktigt ärlig så tog det väl typ 30 år innan man vågade andas om det.

 

Ni som hängt här länge vet att jag är en trogen kund. Att jag hade förmånen att få vara en av deras programledare i deras serie på Youtube som de körde för drygt ett år sen. Hur kul erfarenhet som helst. När jag blev signad för den så visste dom inte att jag var en stamkund vilket gjorde det hela ännu roligare. Men, det allra roligaste var när läsare frågade var kläderna jag hade på mig i de olika programmen kom ifrån och den förvåning när jag sa att ”det är en Hunkydory-blus från Ellos”. För det är inte så många som vet att Ellos idag är ett fullskaligt varuhus med en massa varumärken.

 

Jag handlar troget varje månad. Har ett konto där sedan Gud skapade Jesus. Nytt i bloggen är att jag kommer dela med mig av det jag handlar. Eller ja, dela med mig av de erbjudanden man får och göra affiliateslänkar. Jag får ungefär två stycken erbjudanden i veckan via sms. Likväl som jag får en fråga om var jag månne har köpt en blus som jag har på mig på något foto här inne, likväl kan jag skriva om den när jag köper den. Eller tips om annat. Typ så. Ni som inte gillar: det blir till att scrolla sig lite!

Just nu pågår en megarea och jag har beställt lite grejer som kommer i veckan. Bland annat dom här vaxade gröna byxorna. (Med mitt rabatterbjudandet kostade dom bara 69.50 kr, helt sjukt!) Klicka på priserna så kommer ni direkt till varan på Ellos.

Dock finns det en miljon saker man vill ha. Supersnygga tröjor, 209 kr/239 kr.

Jag är en pyjamasbrallsjunkie. Dom kan man inte ha för många av. 125 pickadoller för dessa …

Till talibanen beställde jag svarta jeans. Tre par i samma modell men i olika färger. 175 kr styck med rabatterbjudanden. Blir inte billigare än så!

En annan anledning till varför jag gillar Ellos är för att modellerna är normala. Både tjocka och smala.

 1. Tack för tipset!❤️ Beställde en del till dottern o mig! Dottern beställde b la den stickade tröjan med volangärm i svart!

 2. Jag förstår precis vad du menar, men tänker att det är lite sorgligt att modellen på bilden kallas tjock. Jag har själv sett lite mer runda skyltdockor och jag reagerade på det. Positivt, men ändå. Det är ju skevt att reagera på att en butik minsann har annat än smala skyltdockor.

  1. För mig är hon dock normal.

 3. Agnetha skriver:

  Gå genom refunder så får man lite pengar tbx , funkar ju

  1. Det brukar jag också göra!

 4. Helena skriver:

  Men nu svimmade jag lite! Beställer du VARJE MÅNAD???? Eller så gör kanske normala människor? Kläder shoppar jag nog MAX tre gånger per år och i övrigt handlar jag nästan bara mat… Nån bok ibland kan det bli. Men jag har ju sagt det förut: det är inte jag som får Sveriges hjul att rulla (maken är betydligt bättre på det)!

  1. Yepp, men du glömmer en sak, de har inte bara kläder. Sen är vi tre i familjen ofta i ofas; istället för att beställa till alla på en gång så blir det var och en för sig …

   Men, jag ljugde lite; på sommaren beställer jag inte. Då har jag sommar!

 5. Cami skriver:

  Jag tycker Ellos har knepiga vinklar pa sina modeller, manga ganger ser man inte riktigt hur plagget sitter sa de ganger jag varit sugen pa att bestalla har jag anda latit bli eftersom jag inte sett alls hur plagget faktiskt sett ut pa (det galler speciellt pa deras klanningar)

  1. Nu köper jag ju sällan (eller aldrig) klänningar men jag har lärt mig exakt vilka märken jag kan använda och då hur storlekarna sitter på mig. Skickar väldigt sällan tillbaka något.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..