Är det någon som har provat coolshaping?

Jag är lite nyfiken på coolshaping och undrar om det är någon här inne som har gjort det. I så fall: gör det ont? Bra effekt? Varaktig? Dyrt?

 

Berätta please.

 1. Maria skriver:

  Jepp, på magen, gjorde det på 3 områden samma dag. Blev väldigt svullen och bodde i mjukisbrallor i 10 dagar. Hade riktigt ont efteråt (själva behandlingen var smärtfri). Det syntes förändring efter 3 mån men väldigt lite….om det var värt det? Nej. Betalade 20 ooo på Eriksbergskliniken.

 2. Nilla skriver:

  Visste inte ens vad det var, lät ut att vara nåt som typ scrapbooking. Trodde att du var pysselsugen Fick lov att googla

 3. Nelly skriver:

  Hej, nåt helt annat – har ni sålt ert hus?
  //nelly

   1. Anne skriver:

    Grattis, vad roligt! Då ser vi fram mot nya spännande nyheter.

    1. Tack. Det kommer men det dröjer ett tag. Tills flyttlasset gått.=)

     1. Anne skriver:

      Såpass.

 4. Eva skriver:

  What!? Nä har jag nog inte;-)) vet inte vad det är!

 5. MosterM skriver:

  Darlo jag har givetvis prövat det oxå..:-))… njae låt mig säga så här inget synbart resultat på mina ridbyxlår efter 8 gånger plus 2 gånger uppföljning. Skulle kunna tänka mig att man inte är målgruppen, dvs 50-kärring. Mer runt 40 som vill ha bort en mini bubbla på magen etc. Nä det gör inte ont alls. Och jag säger som jag alltid gör, det är mycket bättre och ger ett varaktigt resultat om man lägger sig under kniven, det finns inga genvägar…… Kram ❤️

  1. Anne skriver:

   Men What?? Då är det nog ingen seriös, har läst mig fram att man högst gör 2 -behandlingar per ställe. Du menar inte LPG? För det har inte samma effekt som Coolshaping?
   Tråkigt att det inte funkade för dig, har flera vänner som genomgått behandling för coolshaping o det fungerar.
   Kram

   1. MosterM skriver:

    Jajjemän coolsculpting… var det. His en mycket seriös aktör så inget ruffel o båg inte.

  1. Haha, är jag förvånad …. not! Himla bra att du har testat allt jag vill göra. Föredrar också kniven men dessvärre gör inte maken det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..