Vinnaren av juicemaskinen!

Tävling – reklam

Oj vad ni var många som ville ha den här slow juicern från Panasonic! TACK alla tävlande! Panasonic har nu valt en vinnare …

 

Rätt svar på frågan om när Panasonic grundades är 1918 och vinnaren är ….*trumvirvel*;

 

Amanda Zetterqvist!

 

Grattis!

 

Men hörni, ni som jättegärna skulle vilja ha en: jag har fått en rabattkod från Panasonic som gäller hela januari. Du får 1000 kr i rabatt om du anger MONA2018!

 

HÄR hittar du den!

 1. Vad tråkigt att jag inte har sett det tidigare

 2. Eva skriver:

  Och grattis till alla oss andra som får 50% rabatt. Ska genast beställa en

  1. Den är verkligen svinbra, pressar ut a l l saft. Har kört med min i snart 1,5 år och tröttnar inte. I början tyckte jag den var knölig, innan jag fick in knixet.

 3. Men åhhhhh vad glad jag blir ❤️❤️❤️ Tusen tusen tack Panasonic och Mona. Här ska pressas juice för fullt. Tar tacksamt emot dina och dina läsares bästa juicetips. Jag är lika dålig som dig på att få i mig grönsaker men nu ska det bli ändring på det.
  Kram från Amanda Z

 4. Eva skriver:

  Synd att jag inte vann!;-)) men är verkligen sugen på en riktigt bra juicemaskin. Kan du inte berätta lite om den? Är den jobbig o diska? Mycket delar?
  Är ju ett riktigt bra erbjudande!

  1. Eva skriver:

   Fast nu googlade jag och man kan hitta samma för 1400-1500 kr så det var kanske inte då bra som jag trodde men det är ju ändå lite bättre ändå. 1200 kr blir det ju med ditt erbjudande

  1. Första gången jag använde den tyckte jag den var knölig, tills jag fattade hur man skulle göra. Jag hade en annan press och kan helt ärligt säga att den här är överlägsen för den är grym på att få ut maximalt!

 5. Amanda…Stort Grattis….(även om jag är sjukt avundsjuk )
  Hälsningar Skåne.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..