Tävla om världens bästa juicemaskin!

TÄVLING – samarbete

 

För drygt ett år sedan berättade jag om en superbra juicemaskin som jag införskaffat. En så kallad slow juicer från Panasonic. Vi dricker väldigt mycket juicer här hemma och den här är överlägsen eftersom den pressar ur a l l saft ur de frukt och bär jag stoppar in. Talibanen har förvisso snöat in på en massa livsfarliga grönsaksdrinkar men jag håller mig till bär- och frukt. Bäst så.

Nu tävlar jag ut en sån här raring.  Fyll i uppgifterna nedan, det är bara jag som kan se dom, och så dras vinnaren på onsdag. HÄR kan du läsa mer om juicemaskinen.

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Vilket år grundades Panasonic?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

 

 

 1. Jörgen skriver:

  Skulle vara perfekt att ha till dottern som hatar grönsaker men kan man blanda in lite nyttigt bland frukterna så är lyckan gjord

  1. Det är exakt så talibanen gör med mig: hon älskar grönsaker och hittar på en massa skumma grönsaksjucier och ber mig testa när jag blundar. ”Torskar” varje gång jag ska gissa så jag har helt ärligt fått upp ögonen för lite av det där gröna…

 2. P skriver:

  Min dotter är sååå ARG på mig. Jag sålde nämligen vår råsaftcentrifug på Blocket. Jag trodde ingen skulle använda den … men några dagar efter det att den försvunnit från förrådet kom hon hem en receptbok och ville börja testa att göra hälsosamma juicer. Gissa hur dum jag kände mig. Jag lovar att hon skulle bli världens lyckligaste om jag vann. Hon går dessutom Restaurang- och livsmedelsprogrammet och är väldigt intresserad av ekologiskt och nyttigt. Själv skulle jag äntligen få ändan ur, och tillsammans med henne börja botanisera bland grönsakernas och frukternas underbara värld 🙂 Över huvud taget är ju en slowjuicer ungefär hundra gånger bättre också än en vanlig råsaftcentrifug – och att denna tar hela frukter och grönsaker, även i djupfryst tillstånd, är ju otroligt bra. Fantastiskt att kunna få ut så mycket näring! Tänk vilka goda hälsodrinkar vi skulle kunna göra 🙂 Detta vore verkligen plåster på såren och mer därtill!

 3. Monika skriver:

  fröken vitaminbrist deluxe skulle nog behöva denna = MOI !! Ett sätt att få i sig läskiga grönsaker och annat jox skulle nog underlätta att bara mangla ner dom i denna och dricka på väg till jobbet. Håller tummarna !!

 4. Min vuxna taliban (min man ) är lite som Werner och Werner om du kommer ihåg dom. Han slänger i allt i grönsaks/fruktväg som han hittar.
  Jag är mer strukturerad (feg) det ska vara typ 1 banan, hallon och blåbär. Kanske blir lite djärv och slänger i lite ingefära. Eftersom vår press tyckte plast var en bra tillsats så är jag självklart med och tävlar om denna. Kram Maria

 5. Ragdoll skriver:

  Jag skulle vilja ha en nu när jag förändrat mitt liv fullständigt. Du vet vad jag menar..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..