Det här med lediga fredagar

Igår morse gick jag upp early birdy, in i duschen, på med paltorna och järnet till kontoret. 06.30. Finns ingen tid på dygnet som är så skön att vara på kontoret på eftersom inte en käft är där och telefonerna är knäpptysta.

Jag packade ett gäng ordrar och nån timme senare drog jag in till Wilmer Kaffebar för att äta frukost med min kompis Paula. 

Vi hade glömt att Malin var ledig men hon fick kränga på sig paltorna och komma in och hålla oss sällskap. Under tiden passade vi på att trycka i oss några goda ägg. Det är bland det godaste jag vet men det ska vara perfekt kokade: inte hårda och inte jättelösa. Malin är helt värdo på det och det är en stående grej mellan oss. Dom är nästan alltid aningen gröna när hon kokar dom. 

Det blev en vääääldigt lång frukost sen var det dags att säga hejdå och åka i väg på dejt med äldsta dottern, som skulle bjuda mig på lunch. Jag måste ha slagit mig i skallen för när servitruskan frågade vad jag ville äta så ramlade ”pulled vegme-burgare tack” ur munnen på mig. Dottern undrade om jag svalt kompassvattnet helt. Ni vet ju vad jag tycker om den typen av mat. Scary shit.

Men, jag måste erkänna att det var väldigt gott. Vad det nu var för något.

 

Resten av dagen ägnades åt att packa bilen full med varor för idag ska jag hänga hos Sofie på Soulosofie.

Hon har bjudit in ett gäng kompisar och vi ska sälja våra produkter där idag mellan 11-16. Kom gärna förbi om ni har tid och lust.

LOADING..