ANNONS

När man ska försöka få in något i sin lilla hjärna

/

Innehåller reklamlänkar

Igår satte jag mig i bilen för att åka in till Bonniers Digital Academy på kurs. 

En hel arbetsdag skulle ägnas åt hur man når sina målgrupper på Facebook via annonsering. Kan ju säga att man måste fasen nästan vara en raketforskare för att riktigt slipad.

My gaadd så avancerat det är. Om man vill bli riktigt duktig. 

Givetvis var min vapendragare, Charlotta med också. Två halva hjärnor blir ju en hyfsat hel hjärna. Tänkte vi. 

Och titta vem jag lyckades lura upp från Österlen! Madeleine … som gör alla mina ringar. Hon är ju silversmed och behöver lära sig hur hur hon ska nå ut bättre. 

Übersnygg kombo. Älskar hennes tunga och gedigna ringar. 

Henrik, som höll i kursen, försökte mata oss med så mycket han bara kunde och jag tyckte lite synd om honom. Redan efter 10 minuter så sa jag att hon nog skulle sova gott när han lade sig för åtminstone två deltagare är fullständigt filterlösa och ställer en miljard korkade frågor. Varken jag eller Charlotta äger förmågan att skämmas men Henrik var tålmodig och lät oss hållas. 

På förra kursen serverades grönsaker så jag var smart nog att maila i förväg och berätta att just grönsaker inte är min starkaste gren.

Charlotta var inte lika smart och fick äta det vegetariska som bjöds. Jag garvade läppen av mig när jag såg hennes min när min mat kom in.

Väry god fisk … under det där gröna … som jag petade åt sidan.

När jag åkte därifrån var jag helt slut i pallet. Är inte jättevan att sitta still en hel dag och bli fullmatad med information. Dock var det mycket lärorikt så nu ska jag bara lära mig att praktisera allt!

Hörni. Vi har stora problem med leveranser. PostNord har tydligen rört ihop en hel del, tappat bort, missat och fan och hans moster. Vi jobbar för högtryck och det kommer lösa sig men ni får gräva i tålamodslådan lite.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00