Vinnaren av Lumenes adventskalender

Alltså. Under mina drygt 11 år som jag har bloggat har jag haft ett antal tävlingar. Kan dock säga att INGEN kommer upp i den här nivån på antal tävlanden! Tävlingen varade ju bara under några timmar på en tråk-måndag och det var över 1000 personer som ville slåss om äran att få denna helt fantastiska julkalender!

 

TACK alla ni. Svaret på frågan var Lumene kommer ifrån är givetvis Finland …. och vinnaren är:

 

BIRGITTA BYSTRÖM

 

Grattis Birgitta. Jag har vidarebefordrat dina uppgifter till Lumene och kalendern skickas den här veckan!

 

  1. Har inte tävlat, men grattar dig Birgitta!

  2. Biggan skriver:

    Jag har dött och kommit till himlen. Tack söta söta du.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..