Julkalender 4 december – TÄVLING

Jag har ju TOKGLÖMT att jag skulle tävla ut Lumenes jättefina adventskalender! Ujuj, nu får vi snabba på här så tävlingen gäller idag, fram till 23.59! Fyll i nedan (bara jag kan se uppgifterna) så presenterar jag vinnaren i morgon!

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Adress’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Mobilnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Varifrån kommer Lumene?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

 1. Klara skriver:

  Lumene kommer från Finland.

  Jag vill vinna kalendern för att få testa fler av Lumenes produkter
  Känna på formulan och lukta på lukter
  Kanske får Glow Boost bort varenda blemma
  Så att jag kan lämna zinkpastan och tandkrämen hemma
  Och lära mig om beauty som är bra och effektiv
  Exklusiv, dekorativ, aktiv, massor av superlativ, ja du vet – det som fattats i mitt liv!
  Bakom varje lucka gömmer sig en riktig skatt
  Jag måste bara vinna, jag är som besatt!

 2. MÄH!! Har inte min kommentar kommit med?!?! Jag skrev ju precis efter du lagt upp inlägget… 🙁

  Jag äääälskar Lumene och skulle jubla och fuldansa av glädje om jag vann denna underbara kalender!!
  Svar: Finland <3

 3. Ragdoll skriver:

  Hoppas jag vinner. 🙂

 4. Åsa skriver:

  Åhh, jag som var till Åhléns idag för att se om det fanns kvar några av den då jag så gärna ville ha den. Men den var slut 🙁

 5. Carina skriver:

  Kommer från Finland bästa märket och håller länge

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..