Världens längsta styrelsemöte och snoralajnen

Herregud. Igår hade vi styrelsemöte. Visste redan innan att det skulle ta tid och hatar verkligen att sitta still.

 

7,5 timmar senare var vi klara. SJU OCH EN HALV TIMMAR! Jag fick fan klåda i anus på riktigt. Vad vi pratade om? Well, strategi, framtidsplaner och en himla massa annat tråkigt men viktigt skit. Ungefär i halvlek började min näsa rinna.

 

Jag blir väldigt sällan sjuk men när jag väl blir det så blir jag väry, väry sjuk. I två dygn. Sen är det bra. Det är bara ett problem; jag kan omöjligt vara sjuk i helgen. Finns inte på kartan. Talibanen har avslutning på dansskolan och skolan anordnar 6 stycken avslutningsshower fördelat på lördag och söndag för 3500 föräldrar, släktingar och övriga vänner. Jag är ansvarig för kafeterian. Impossible med andra ord.

Igår kväll kom jag på att jag köpte några hokuspokus-grejer i Peru när jag var där i september. Rota sig lite i lådan och hittade det.

Det var någon pulverhistoria som jag blandade ut i vatten. Nu syns inte det så bra här men det blev helt mintgrönt. 

Kan ju meddela att godare har man varit med om och inte fan verkar det hjälpa (har druckit flera koppar nu).

 

Har ni något bra trick som är vattentätt? Förkylningen har redan brutit ut så det måste vara något som kan mota den tillbaka.

 1. Anneli skriver:

  PS. Jag har inte varit förkyld på flera år…5-6 år. Antingen så funkar det eller inte.

 2. Anneli skriver:

  Jag hatar verkligen att bli förkyld.. Usch!! Jag brukar mota bort förkylningen ( precis när man känner att det är något på gång) med Echinagard gelé sugtabletter från apoteket tar 3 åt gången flera gånger om dagen. Sen tar jag oxå KanJang en hel mugg 5 gånger om dagen. Slutligen har jag halsspray Coldzym några gånger om dagen. Observera att jag tar högre dos än det som står på förpackningarna. Jag rekommenderar inte alla göra det. Men jag äter inga mediciner eller så. Det är bäst kolla med sin läkare först om man har någon medicin.
  Jag har på det här sättet motat bort de förkylningar jag varit på väg att få. Det tar max 2 dagar av dessa preparat och förkylningen är väck. Pröva nästa gång du känner att det är något skit på gång. Ofta behöver man ta det lite lungt så kroppen får vila.

 3. Millan skriver:

  Nä. Nu måste jag få hjälp Har letat och Googlat som en tok nu. Kan du Mona eller någon läsare hjälpa mig. De där ”Männen ” som hänger och klättrar på väggen med hjälp av något snöre. VAR hittar jag dessa?

  1. Mona skriver:

   inreda.com!

  1. Mona skriver:

   Tack. Nu är klockan 21,00, fredag kväll och jag har bara lust att gå och dö i sängen. Bälgar i mig ingefära och citron…

 4. Elenor skriver:

  Sjukdom, elände och dödsfall kommer aldrig lägligt… kör på ingefäradrycken ovan den är aldrig fel

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..