I goda vänners lag

Det bästa botemedlet när man är hängbjörk är att gå ut och äta middag med kompisar.

En gång i kvartalet går jag ut och äter med två gamla kompisar, Lotta och Elisabeth. Vår vänskap började med att de var anställda hos oss för hundra år sedan. Dom är dessutom systrar. Totalt olika. 

Varje gång vi ses så provar vi olika restauranger i Stockholm. Den här kan jag v a r m t rekommendera. Supergod vietnamesisk mat.

 

Igår var det extra kul att ses eftersom tjejerna nyligen varit hos Medium-Christina på en helgkurs. En kurs i medial och personlig utveckling. Jag har velat gå den flera gånger men det har alltid krockat med något annat. Tjejerna var helt lyriska och nu såg jag att Christina kommer ha en senare i vår så jag kommer l ä t t boka in mig på den.

Jag frågade dom om de provat LPG och det visade sig att Elisabeth går kontinuerligt och säger att det är svinbra. Hon har nyligen gått ned 20 kilo och LPG:n har hjälpt henne att få bort sladdret i takt med viktminskningen. Dock berättade hon att det gör svinont. Hmm, ibland är jag en Pip-Stina så jag får fundera lite till.

 

Vad de däremot rekommenderade var zonterapi. De går hos en kvinna sedan flera år och en zonterapeut utgår från reflexpunkter på fötterna och genom att trycka där kan man utläsa en massa saker. Ähum, jag vet, det låter som hokus pokus men jag tänker absolut prova. Ska kolla om det finns nån tid nästa vecka.

 

Idag ska jag besiktiga ena bilen och sen ha ett flera timmar långt styrelsemöte. Roligare dagar kan man ju ha.

 

 

LOADING..