Packa ordrar och gå på roliga planeringsmöten

Well, man kan ju inte säga något annat än att mitt jobb är tråkigt eller monotont. Jag börjar dagarna med att åka till jobbet och packa ordrar. Vi är fyra stycken som jobbar på där men en är sjuk just nu så det blir extra mycket att göra. Jag älskar för övrigt att packa ordrar eftersom jag själv älskar att hämta ut paket. Och så gillar jag att röja i ordning. Allt som har med fysiskt arbete att göra. Ibland tvingar maken mig att sitta bakom skrivbordet och då får jag spunk på riktigt. Hatar att sitta still.

 

När jag packade färdigt igår sorterade jag in vår senaste leverans av Village Candle-ljus i hyllorna. Vi får in många varuleveranser just nu och det blir stressigt med att packa, fylla på lagerhyllorna och sköta en massa annat. Just nu har vi ett halvjobbigt problem: eftersom vi har en pop up-butik i Bromma Blocks där vi inte har samma datasystem som på kontoret, så måste vi åka fram och tillbaka dit för att hämta varor som ni läsare har beställt. Ibland blir det till och med så tokigt att tjejerna i butiken inte hinner gå in och manuellt justera lagersaldot i vår webbshop. Särskilt nu när julhandeln har satt igång. Som tur är så har jag världens snällaste läsare när det strular, vilket jag är ohyggligt tacksam för.

Efter en tripp till Bromma Blocks, och tillbaka till kontoret, sade jag tack och hej. Drog in till stan för ett möte med Tailsweep/Bonnier för med chäääferna att prata framtid och utveckling.

Bästa Daniel är ansvarig för Tailsweep och Caroline intill honom är The big boss för Bonnier Tidskrifters bloggare. Till höger sitter blonda Charlotta, som är supersäljare och vid sidan om henne sitter Petra, som har nån jättebra titel jag aldrig kommer ihåg. Hon är min personliga klippa och är guld värd. Madame till vänster behöver knappast någon presentation.

 

Jag älskar att jobba med dom här människorna eftersom dom är lyhörda och kommer med bra idéer. För er som inte vet så är det dom som sköter alla mina samarbeten och reklam här inne. Jag är extremt tacksam över att de vill satsa på mig och nästa år blir ett väldigt bra år.

 

Onsdag idag. Halva veckan. Aningen närmare våren. Måste tänka så för att stå ut med mörkret. Idag börjar vi om: packa ordrar, fixa ordning och reda på lagret. Ikväll ska jag ut och äta med kompisar. Älskar traditioner. Så länge det inte handlar om jultraditioner. Men det är ett annat inlägg.

  1. E skriver:

    Mona….. Spunk = antingen Pippis påhittade ord, som betyder inget mer än att K lät bra, enligt Astrid.
    På engelska är det ett ord för sperma. Kan användas som ett ord för energi, men eftersom det också innebär sperma används det i princip aldrig som energi (Ett energidricka företag failade hårt när de försökte). Sädesvätska är den direkta översattningen.

    ”Ibland tvingar maken mig att sitta bakom skrivbordet och då får jag sädesvätska på riktigt.”………….. Följdfråga, vad gör ni bakom skrivbordet och varför hatar du det?

    1. Haha ”… på engelska är det ett ord för sperma..”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..