Bästa serien på länge

Morning. I helgen fick jag tips om en serie som går på SVTPLAY och eftersom jag går all in när jag väl sätter tänderna i något, så har jag varit puts väck det senaste dygnet.

Ni som gillade Downton Abbey m å s t e se den här, ”Vår tid är nu”. Den största satsningen i svensk tv-historia. Susanne Reuter och Peter Dalle i de största rollerna. Kan för övrigt bara säga grattis till rollbesättarna för sweet Lord vilka skådespelare dom har fått tag i!

 

Vi har Linas Matkasse men jag hade aldrig så bråttom hem från jobbet igår. ”Vad blir det för mat?, frågade nån. ”Eh, sorry, men jag äter äggmacka framför datorn ikväll för jag ska se på en serie, ni får fixa själva!  Sen på med hörlurarna och in i dimman.

 

Nu vet ni vad ni har att göra i helgen.

 1. Hej! LPG är den enda bevisade, naturlig metod som stimulerar bindvävnaden och minskar celluliter 🙂
  Kram
  Natalia

 2. Loppan skriver:

  Jättekul! Visas inte utomlands…

  1. Testa dreamfilmhd.io 😉
   /hälsningar från Spanien

   1. Loppan skriver:

    YAY! Stort tack

 3. Eva skriver:

  Absolut en riktig höjdare. Hade missat den så vi har tittat på play som dårar under helgen. Man vill ju inte att den ska ta slut bara.

 4. Doris skriver:

  JAAAAAAAAA!!! Den är grymt bra!

 5. Ja, den är jättebra men tyvärr är det sista delen på måndag men har förstått att där är två säsonger till så småningom.
  Hälsningar Skåne.

  1. Va?! Men de har ju spelat in 30 avsnitt!

   1. 30 avsnitt fördelade på tre säsonger. Säsongsavslutning på första säsongen är månad i nästa vecka, sedan kommer säsong två nästa höst och säsong tre under 2019. Jag håller med, det är en mycket bra serie.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..