ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Nisse mår bra nu, tack!♥️

Nisse-My Love

Nu mår han bra igen. Tack för alla bra tips. Visste för övrigt inte att hundar kan ha maginfluensa. Sweet Lord, jag lär mig av er varje dag.

Nisse mår bra nu, tack!♥️

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights