När något är fel

Min bäbis mår inte bra. Spyr mycket. Tjocka högar. Inte ätit något annat än sitt vanliga foder. (Har varit jättebra i magen sedan jag bytte till rätt foder för typ 10 dagar sen.)

Har ringt veterinären som säger att vi ska avvakta och komma in om det blir värre.

 

Fifan som jag hatar att han inte kan prata.

 1. Anneli skriver:

  Jag är glad att höra att er hund mår bättre. För många år sedan hade jag en liten pudel. Han blev sjuk och kräktes..jag ringde till veterinären på djursjukhuset efter några timmar då jag tyckte att han verkade hängig och hade feber.
  De sa att det troligen var magsjuka.
  Dan efter ringde jag min veterinär och sa samma sak och han tycker att jag ska åka in med honom dagen efter. När jag ringer till veterinären igen för nu var jag orolig på riktigt så är det redan försent. Vad jag inte visste då var att redan första gången jag ringer så är det försent. Han dör hemma med mej bredvid sej. Min veterinär sa att det troligen var blodförgiftning han drabbats av. En infektion i kroppen som blev dödlig. Stackars hund. De hade inte kunnat gjort något även om vi åkt in första gången jag ringde sa de. Usch mår dåligt av att han var så sjuk och att vi inte hjälpte honom. Vi har 2 nya hundar. Blir de sjuka åker jag in direkt utan att lyssna på vad de säger. Inte något jag ser fram emot när de blir sjuka eller gamla och när man tvingas låta dem somna in. Men så är det när man skaffar sej djur. Våran äldsta hund är en schäfer och 11 år. Han börjar bli gammal..

  1. Nämen fy vad jag fick ont i magen när jag läser det här. ❤️

 2. Hej Mona. Såg här ovanför att nån skrev att man inte skulle ge laktos, MEN jag har med mina hundar under 20 års tid alltid gett dom ris med A-fil när dom varit dåliga i magen och dom blir alltid bra typ dagen efter så det är ett råd som jag tycker fungerar finemang. Kram

 3. LiSe skriver:

  Kan inte ge några råd, men hoppas han kryar på sig snabbt ❤️

 4. Jessica skriver:

  Brukar ge kokt ris och fiskbullar till min hund när han är dålig i magen. Hört av veterinär att kokt mat ska vara bra för magen.

 5. Ankie skriver:

  Koka lite ris och ge små portioner av det. Det rådet fick jag av vet när min tik blev sjuk.
  Funkar bra för oss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..