När man blir lite trött

Hade en lång diskussion med en kompis över en frukost igår. Om det här med reklam i bloggar och hur det markeras. Om huruvida man får råka glömma att göra det. Om hetsjakten med att uppmana folk att anmäla oss bloggare om någon av oss skulle råka glömma. Om hur man vid varje inlägg undrar hur mycket skit man ska få av någon som lever på att vara jävlig. Nu tillhör jag dom som aldrig ens skulle komma på tanken att läsa vad som skrivs om mig. Jag är mer av åsikten att, har man inget snällt att säga så ska man hålla käften. Ganska enkelt. Kvinnor/flickor blir våldtagna (män/pojkar också för den delen), människor får cancer … kanske dör och lämnar sina familjer i fasansfull sorg, barn går i skolan och blir mobbade, kvinnor blir misshandlade, pedofiler våldtar ens söner … och döttrar.

 

… allt under tiden lågbegåvade troll härjar runt på nätet. På båda sidor om skranket. Fantastiska förebilder. Not. Kommer aldrig att förstå det. Aldrig. Är det verkligen SÅ svårt att ha ett fint hjärta?

 

Frukosten resulterade i årets skönast instagraminlägg, som hon sedan utvecklade i ett blogginlägg. Kunde inte ha sagt det bättre själv. HÄR kan ni läsa … och skratta.

 1. Blir arg över hur vissa jämför detta ”brott” mot att köra mot rött. Vad jag vet så har ingen skadats, fått sin bil kvaddad eller till och med DöTT över att en bloggare inte har markerat ett reklaminlägg.

  Och jag blir rasande över vad folk har skrivit om Moa. vill leta upp varenda en som tvivlar på Moas existens och livssituation, och skaka väck i dem!!!

  PS. Du och Maggan är bäst.

  1. Det är ju också så att flera av mina bloggläsare har träffat Moa…det verkar man glömma. …tack!❤️

 2. Lisbeth skriver:

  Intressanta inlägg känns nästan som jag är mitt i vardagen. För visst är det kvinnor/tjejer som skriver här? En del är sakliga men tyvärr alltför många som jag känner igen från min egen vardag. Ren pajkastning. Ok man ska följa det som gäller men handen på hjärtat att jämföra att köra mot rött med att inte märka ut att det är reklam Måste ta fram skämskudden när man läser sådana inlägg

 3. Kan inte förstå att alla som påpekar något fel är ”nättroll” eller för den delen kritiserar. Om det är någon på de bloggar jag läser inte markerar ut reklam anmäler jag UTAN att någon uppmanat mig att göra så. Vi är inte helt hjärndöda för att vi läser bloggar……men det har kanske med att göra att jag har ganska höga studielån 🙂

  1. Mona skriver:

   Vad bra.

 4. Eva skriver:

  Detta har inget med reklam att göra. Du skrev i ett inlägg för ganska länge sedan om ett nagellack som man bara kunde dra av. Har det kommit ut på marknaden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..