Bästa Fars Dag-tipset

Reklam

 

Det här började som ett vanligt inlägg men efter ett par mail slutade det som ett reklaminlägg med ett rabatterbjudande. Håll till godo!

 

Jag tycker att det är så s j u k t jäkla svårt att hitta på en present till maken, oavsett om det är juklapp, födelsedag eller Fars Dag. Tiden med en kladdig teckning är långt förbi och strumpor och kalsonger i all ära, men nä. Visst, det är talibanen som borde vara den som kommer på vad hon vill ge sin pappa när det kommer till Fars Dag. Men, som vanligt är det projektledaren i den här familjen som är hjärnan bakom det mesta i vårt hushåll.

 

Hur som. Maken jobbar alldeles för mycket och spenderar på tok för lite tid med sin dotter. När han fyllde femtio förra sommaren hade jag jätteångest. Han är som sagt extremt svår att komma på presenter till plus att han är som ett barn när det kommer till sånt; skulle bli djupt besviken om det inte var noga genomtänkt. Jag hade därför panik på riktigt, femtio är ju inget man fyller varje år direkt och han har redan fått allt det där som man brukar få; klockor, dyra pennor och sånt.

 

Men, så kom jag på en briljant idé: en resa till en stad i Europa med talibanen. Hon valde Rom. Fast, jag utvecklade det hela: han fick resan i present samt en glasburk med en massa lappar i. Jag hade bett talibanen skriva ned 10 städer hon vill besöka i Europa. Jag bad honom göra detsamma och stoppade ned hans lappar i samma burk. Den skakas om och varje julafton ska dom turas om att dra en lapp och sedan åka till nämnda stad året därpå. Nästa resa kommer gå till Berlin.

 

På söndag är det Fars Dag och en kompis tipsade mig om bästa grejen när jag satt och beklagade mig över vad jag skulle hitta på. Fars dag är ju just f a r s dag så why not umgås lite mer med talibanen? Vi gör ju så klart saker tillsammans i familjen även om jag sällan berättar om det här inne, men då jag träffar maken varje dag på jobbet och han kommer hem sent på kvällarna, så är behovet av att få umgås med honom större hos talibanen än hos mig, host host.

Vet ni vad det här är? En bok där man har valt ut tolv stycken jättebra restauranger där man får en varmrätt gratis om man är två som äter. Boken kostar 395 kr och värdet är på 3.000 pickadoller. Eller ja, den brukar kosta 395 kr men om ni använder den här koden: mona … så får ni köpa den för 345 kr

Ser att det finns för Skåne och Göteborg också. Och så har dom en i Stockholm för vegetarianer. Om man nu är inne på grönsaksstuket.

 

HÄR hittar ni den! Och du, glöm inte att ange mona! Min kommer i morgon.

 1. Åsa skriver:

  Min pojkvän är också jättesvår att köpa presenter till, speciellt då hans enda intresse är cykling. Gäsp. Ingen vits att jag försöker köpa några cykeldelar för det skulle säkert bli heeelt fel iallafall (fel märke, storlek, modell, färg etc:-). Så, sedan typ 5 år tillbaka är det en gemensam resa som gäller. Jag tänker som så att då blir garanterat 50 % av oss nöjda, nämligen jag:-D

 2. Åsa skriver:

  Tack snälla vännen, hade helt glömt bort Fars Dag tills tidigare idag så jag hade absolut inga idéer.
  Det här blir en toppenpresent ”från vår dotter”!
  Puss & kram

 3. Släpa med en bok på restaurang verkar jobbigt. Jag tar knappt med min lilla handväska….

  1. Mona skriver:

   Den är liten!=)))

 4. Annika skriver:

  Men jag fattar inte riktigt – ska jag köpa en bok för drygt 300kr för att få reda på var det finns bra restauranger? Å på nåt vis ta med mig boken för att visa den så att man får en varmrätt gratis? Var in på deras hemsida men fattade inte riktigt ändå…Jag tar gärna emot goda tips för Stockholm, lite svårt att veta var man kan äta utanför turistställen i centrum/Gamla stan. 🙂 Har hittat en grekisk restaurang i Solna som är helt ok. Vet du om det finns några fler i de trakterna?

  1. Mona skriver:

   Nä, du ska köpa en bok för 345 kr för att kunna äta på ett gäng restauranger och få en varmrätt gratis! På hemsidan ser man vilka restauranger som ingår och när kommer dit visar du upp boken och talar om att du tänker utnyttja deras erbjudande. Har dålig koll på årets restauranger förutom Urban Deli inne i stan, som jag älskar!

 5. Ulrika skriver:

  Men………… inte är det väl du som ska köpa presenter till maken, han är väl inte din pappa? ; ) ; )

  1. Mona skriver:

   Host host, jag vet, men jag hjälper talibanen och då hon och han har som tradition att gå ut och äta mellan varven så tänkte jag att det här var en kalasbra grej!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..