HEUREKA!

Innehåller en reklamlänk

Alltså, fuck det här med att ever more stå och skära lök! TACK för bästa tipset någonsin i min snart 12-åriga bloggkarriär. Igår hämtade jag ut världens bästa uppfinning och den var lätt värd den långa väntan!

Man stoppar i det man ska ha hackat.
Sätter på locket och lyfter av ringen. Sen drar man ett par gånger. Typ som när man drar igång gräsklipparen och vips så är det färdigt!
Jag var jefligt skeptisk. Tänkte att, ”okej, den kanske skär bra, men då är den säkert ett helvete att göra ren!”

Men den var superlätt att göra ren. Herregud, här har jag stått i 40 år och skurit lök medan tårarna stått som spön i backen. Periodvis med cyklop på mig, som en jefla mupp. Eller ett knäckebröd rakt ut från munnen. Eller en sked utstickandes. Den här kommer stå allra längst fram i mitt maskinskåp. Skulle nästan kunna ligga med den, så bra var den! HÄR hittar du den.

LOADING..