HEUREKA!

Innehåller en reklamlänk

Alltså, fuck det här med att ever more stå och skära lök! TACK för bästa tipset någonsin i min snart 12-åriga bloggkarriär. Igår hämtade jag ut världens bästa uppfinning och den var lätt värd den långa väntan!

Man stoppar i det man ska ha hackat.
Sätter på locket och lyfter av ringen. Sen drar man ett par gånger. Typ som när man drar igång gräsklipparen och vips så är det färdigt!
Jag var jefligt skeptisk. Tänkte att, ”okej, den kanske skär bra, men då är den säkert ett helvete att göra ren!”

Men den var superlätt att göra ren. Herregud, här har jag stått i 40 år och skurit lök medan tårarna stått som spön i backen. Periodvis med cyklop på mig, som en jefla mupp. Eller ett knäckebröd rakt ut från munnen. Eller en sked utstickandes. Den här kommer stå allra längst fram i mitt maskinskåp. Skulle nästan kunna ligga med den, så bra var den! HÄR hittar du den.

 1. ul skriver:

  jag har en Tupperware som funkar likadant, har funnits där i många år…..lustigt att du inte sett den innan , för ser att du har Tupperwareburkar…..

  1. Jag veeet, superkonstigt!

 2. Ditte skriver:

  Jag har en likadan. Något smalare och högre, från Tupperware. Livstids garant. Bra grej! Funkar till nötter och färska örter också.

 3. Men åh,en sån vill jah också ha.Snälla….var har du köt den?
  Christina

  1. Minns inte nu (kommer inte åt mailen där jag har orderbekräftelsen), klicka på bilden så ser du vad den heter, googla sen. Vet dock att det skilde stort på priser på olika sajter.

 4. Carina skriver:

  Men var är denna köpt ???? Märke ???

 5. Ja sa ju att den var bra när jag tipsade dig. Använder min nästan dagligen och Kan inte tänka mig att hacka lök med kniv igen. Färska kryddor, paprika, tomater mm hackar jag också snabbt och lätt. Underbar uppfinning och lättdiskad.

  1. Mona skriver:

   Alltså på riktigt, den som uppfann den borde fan få ett pris! Tack snälla du!

   1. Vi får så mycket bra tips av dig så det är kul att kunna hjälpa till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..