Apropå Christina Rosenberg – Tävling …

…. och reklam!

 

Christina är inte bara ett extremt respekterat medium, hon arbetar även med personlig utveckling och har då och då kurser där hon blandar det här på ett väldigt givande sätt. Christina har sagt flera gånger att jag borde delta på en av dessa men de har alltid krockat med något annat jag haft inplanerat.

Första gången jag läste om den här kursen så tänkte jag att ”det är för flummigt för mig och vadå ”medial utveckling”?! Not so interested!” men, efter att ha pratat med andra som gått den inser jag att jag m å s t e hänga på någon gång. Det ska tydligen ge en hel massa insikt och annat som kan behövas för att må bra. Dessvärre missar jag även nästa tillfälle, som går av stapeln nästa helg, 20-22 oktober. En plats var reserverad för mig och den tänker jag tävla ut här.

 

Om det råkar vara så att du inte vinner så kan du få 1000 kr rabatt på kursen. Eller, om du vinner kan du ta med dig en kompis, som då får 1000 kr rabatt. Ja, ni fattar. HÄR kan ni läsa mer om kursen. Tävling avslutas i morgon kl 18.00.

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Vad har Christina tidigare arbetat med?’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

LOADING..