Sådan matte sådan hund

Köpte nyttiga vegetariska tuggpinnar till unge herrn härom dagen. 

Han ba’; ”Tror du på riktigt att jag tänker äta den här skiten, var är mina kycklingpinnar, va va va?!”

 1. Min hund äter allt utom sallad för det fastnar i tänderna. Jag är vegetarian men min man och hund är inte det. Jag köpte vegetariska godisar till Lenny (hunden) och han äter upp dem, det går så fort att jag är säker på han inte ens känner smaken. Hans mage är mycket känslig så det blir bara någon godis ibland och vi byter ytterst sällan torrfoder.

 2. Fia skriver:

  Jag som är vegetarian ”brukar” ge hundar som besöker mig vegetarisk mat dom ratar den maten.

 3. … och plötsligt kom jag att tänka på när jag var småbarnsmamma. Försökte alltid att laga ”riktig” mat till barnet. Alltså då barnet var i den åldern att han kunde äta ”riktig” mat, inte bara välling. Hade en väninna med barn i samma ålder hemma. Hennes barn vägrade att äta den där burkmaten hon värme upp i kastrullen. Jag sa ”men har du själv smakat?” Det hade hon inte, men gjorde så just då… och efter det fattade hon varför min grabb åt och slafsade i sig i godan ro.
  Kanske jag är ute och seglar när jag jämför barn med hundar, men smaklökarna är nog de som bestämmer.

 4. Stina skriver:

  Och någonstans här spårar det ur…
  Jag tyckte bara att kommentaren/pekpinnen och utlägget om att hundar bara ska äta kött inte fångade upp den ironin som inlägget handlade om och då blir det just en pekpinne. Varför hundar får diabetes kanske man kan diskutera i nåt annat forum och inte på en underhållningsblogg. Har hund själv och vet precis vad som är bra och dåligt för henne men det är inget som jag väljer att predika om i ett sånt här forum.
  Puss på er!

 5. Ninnie skriver:

  Det tror sjutton att han inte vill ha dem. Hundars magar är inte gjorda för att äta en massa grönsaker och sädesslag, deras magar är gjorda för att äta kött. Jag fattar inte varför i stort sett all hundmat innehåller massor med vegetabilier. Det är bara bukfylla och har i stort sett inget näringsvärde för hundar…. eller för katter heller, för den delen.

  1. Stina skriver:

   En tuggpinne som är vegetarisk lär knappast vara det som skadar en hund i långa loppet. Allt som hundar smakar på och tuggar i sig ute som inne är nog mer skadligt! Försök se ironin med inlägget istället för att komma med pekpinnar, jag tror han får i sig det han behöver ändå.
   / Trött på präktiga mäniskor

   1. Ninnie skriver:

    Det var inte menat som ”pekpinne” och jag har väl inte skrivit att han skulle få i sig något som är skadligt eller att han inte får i sig det han behöver?
    Ha en bra dag

   1. Varför tror du att hundar och katter får diabetes nuförtiden. Jo det är allt torrfoder och grönsaker som de inte är avsedda för att äta. Det allra bästa är att barfa sitt husdjur om man vill att de ska må bra.

  1. Eva skriver:

   Jag vet en hund som inte tål kött utan bara kan äta vegetariskt foder. Han blir sjuk om han äter nåt annat och spyr. Skulle faktiskt tro att hans foder är framtaget så han får i sig näring även i det annars skulle ju han inte må bra och det gör han.
   Vad ska man göra med dom hundarna annars menar du? Man kan ju inte tvinga i dom kött om dom blir sjuka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..