När man älskar sina vänner, hur blonda de än är

Igår skulle jag träffa LidbyLiving-Malin i Bromma Blocks för en lunch. Det visade sig att hon aldrig någonsin varit där så hon ringer mig på vägen dit;

 

-”Hej, det är jag, nu är jag på Ulvsundavägen. Är det skyltat ”Bromma Blocks”?

-”Ehh, ja, så klart att det är men du, jag är också på Ulvsundavägen, ska precis svänga av mot Bromma Blocks.”

 

Malin förklarar exakt var hon är. Några hundra meter bakom mig. Jag är ovan vid att hon kör bil eftersom hon ALLTID går eller åker tunnelbana. Hon är en sån däringa nyttighets-tränings-Stina. Hennes man Johan är den som brukar använda bilen. De få veckor om året han är hemma i Sverige.

 

-”Vad har du för bil?”

-”En mullvadsgrå.”

-”Okej, men vad är det för m ä r k e? Jag stannar till längre fram här och väntar på dig så kan du bara köra efter mig in på parkeringen.”

-”Det är en BMW”.

 

Jag kör åt sidan och parkerar. Det går en stund. Hon säger att hon nu svänger upp där jag är. Jag tittar. Ser ingen jefla BMW men hör henne säga:

 

-”Nu ser jag dig!”

 

Jag tittar i backspegeln. Ser bara en Audi med en kärring i.

 

-”Var?”

-”Jamen här, jag är bakom dig!”

 

Jag tittar i spegeln och suckar.

 

”Malin för HELVETE, du har en A U D I, ingen jefla BMW!”

Hon garvar. ”Jamen, det är ju tyskt i alla fall!”

Alltså, det finns få människor som kan få mig på så gott humör som hon kan. Hon är fanimej inte sann någonstans.

 

Hon, jag och 26-åring satte oss på Espresso House och åt och efter en stund kom en annan rolig pingla; Sofie.

 

Hon är en jättegammal kompis till Malin och efter alla sina år på Indiska, som hennes familj startade, kör hon nu eget; Soulosofie. Sinnessjukt snygga möbler från Indien. Jag ska över till hennes lager i nästa vecka och se om jag hittar något skojsigt. (Hon har bara en bråkdel upplagda på sin hemsida så bor ni i Stockholm; åk dit!)

Som VANLIGT när jag ska ta kort på Malin så går det åt helvitti!

Amen alltså, nu b å d a två!

Men skam den som ger sig!

Har aldrig sett Malin i glasögon men hon var jättefin i dom.

 

Just det, apropå glasögon: TACK för att ni hjälpte mig att välja. Det blir dom med guldkanten.

 

Ni är bäst!

 

 1. Maja S skriver:

  Haha Parkera kan hon iaf inte

 2. Karin skriver:

  Måste erkänna att jag får riktiga rysningar av den där parkeringen! Man ska inte ha större bil än vad man klarar av… En gammal Fiat Punto kanske vore något istället?..

 3. Anne R skriver:

  Hon vet inte vad hon kör och hon kan heller inte parkera. Oj oj oj.

  1. Mona skriver:

   Haha, jag vet, men hon är gudskelov en jävel på annat!

 4. Ha ha ni är underbara , hade behövt några av dig härnere. Förresten kommer John och jobbar med mig onsdag torsdag. Jiipii

 5. Malin skriver:

  Inför vår avresa till Spanien skulle min make ställa in TSA-låset på resväskan. Han lyckades fippla till det men vi hade som tur är inte packat väskan när. Jag googlade som en tok och satte mig ner o började systematiskt gå igenom kombinationer, gick sådär. Tänkte att bultsaxen åker fram när vi kommer hem. Kilade ut i förrådet o tog en annan väska. Läser din blogg när vi fortfarande befinner oss i Spanien och där du skrev om samma dilemma. Idag var jag förbi Strandlins o visslande gick jag därifrån. Otroligt trevliga Malin hjälpte mig på 5 sekunder. Jag tog mig friheten att berätta varför jag vände mig till dom.
  Jag passade även på att beställa ett av de röda vinerna från samma inlägg som jag hämtade upp idag och förhoppningsvis blir jag lika nöjd med det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..