Kan ni hjälpa mig att välja?

Jag var på Synoptik i Mall of Scandinavia i veckan. Gjorde först en synundersökning i Bromma Blocks men eftersom butikschefen Åsa i MoS har hjälpt mig med att plocka fram mina tre senaste bågar var jag tvungen att åka dit. Med mig hade jag talibanen och 26-åringen. Tänkte att det kanske vore roligt att höra vad dom tyckte om olika bågar. I synnerhet 26-åringen som brukar ha god smak. Big mistake. Det visade sig att dom är lika boring båda två. Talibanen skulle också ha nya glasögon och det var inga svårigheter att välja. Åsa plockade fram 7-8 par och talibanen fastnade för ett av dom. Älskar förresten att man får glasögonbidrag till barn!

 

Sen var det min tur. Hittade ju ett par bågar tidigare i Bromma Blocks och döm om min förvåning när Åsa höll med om att de var snygga (bilden längst ned). Hon plockade fram lite annat och till slut hade jag två att välja emellan.

Ett par som sticker ut. Jag har ofta guldfärgat på mig och det är en guldkant på dessa. 26:åringen: ”Du ser ut som Cruella del Ville!Ungjefel … sen ett par ”vanliga”, vinröda, som är lite mer classy, nedan;

”Dom ska du ha mamma!”

 

Men. Jag. Kan.Inte. Välja.

Ovan är Bromma Blocks-bågen ni såg tidigare i veckan och som Åsa faktiskt gillade. Jag lutar dock åt någon av de andra två. Är rädd att jag tröttnar på dom här plus att jag är lite skrajsen för ”kattformade” glasögon. Talibanen tyckte att jag såg gammal ut i dom och då blir man ju skitnödig.

 

Hjälp mig please. Sa till Åsa att jag skulle be er läsare om råd så jag avvaktar tills jag hör vad ni tycker.

 1. Ingela skriver:

  De svarta med guldkant var jättefina på dig.

 2. Marie skriver:

  De översta passade dej helt perfekt!! De vinröda va tantiga.

 3. Lovisa skriver:

  De översta! Coola och klädsam form. De vinröda är tråkiga och de helsvarta är för hårda. Lycka till!

 4. Ulrika skriver:

  ABSOLUT dom med guldkant!! Tveklöst snyggast

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..