Måndag hela veckan …

Nu har vi dragit igång vår pop up-butik i Bromma Blocks och där kommer vi att finnas till någon vecka in på nästa år.

Vi har fått tag i världens bästa tjej, som kommer avlasta mig och kontorskollegan. Älskar min blogg för utan den hade vi inte hittat henne!

Dock kommer det dröja ett par veckor till innan vi får ordning på butiken då vi väntar in varor.

Idag kom en jättesändning med elefanter. Maken beställde dom när jag var i Peru så det blev en happy surprise!

Vi har butiken vägg i vägg med min favoritkedja; Espresso House och jag har varit lite irro för att det har varit så sunkigt där under en längre tid. Älskar Espresso House men blir lite ledsen när jag ser att det ser ut så här. Man blir inte jättesugen på att sitta och fika utan köper bara kaffet och drar direkt.

Igår upptäckte jag att nästan hela möblemanget var utbytt. Halleluja, Gud hör bön! Nu är det verkligen jättefint. 

Igår var jag för övrigt gladare än på länge. 

Fick tillbringa hela eftermiddagen och kvällen med de två människor som betyder allra mest; min döttrar. Tyvärr är dom lika tråkiga båda två när de kommer till bling, hehe …

När jag kom hem låg två trevliga överraskningar i brevlådan. Charlotta har hängt här inne länge och jag hälsade på henne i Helsingborg en gång för länge sedan. Det ska bli väldigt spännande att läsa den här boken eftersom hon är osedvanligt klok … men först ska den få passera äldsta dottern.

Nästa överraskning var dessa tabletter; Melatonin. Sjukt bra när man lider av jet lag. Dessa kommer från USA har lite mer sting i än det mesiga varianter vi har här.

Med lite tur så kanske jag är människa till helgen igen.

 1. Kommer det finnas bajssprejer på pop-upen? #bästa gå-bortpresenten

  1. Mona skriver:

   Ja, men det dröjer ett tag. Berättar när det kommer in. Fick nyligen en leverans men den tog slut, trots att vi beställde många.

 2. Jag ÄLSKAR min fina pingvin jag köpte igår

  1. Mona skriver:

   Och jag ÄLSKAR att det var just du som kom in!

 3. Usch och fy då undrar man ju, hur det ser ut bakom disken? ;o/

  1. Mona skriver:

   Där är det aldrig några problem. De har stenhårda hygienregler!

 4. Carola skriver:

  Har Du någon koll på vilka dagar Du kommer att vara i pop up butiken? Jag kommer att vara i Solna genom jobbet varje tisdag och onsdag hela oktober och november så jag tänkte att jag kanske hinner se Dig någon onsdag eftermiddag innan jag flyger hem.

  1. Kollar schemat ikväll och återkommer!

   1. Mona skriver:

    31/10 och 1/11 är jag där mellan 10-15!

    1. Carola skriver:

     Ja tyvärr, då får det bli en annan gång. Vi slutar inte förrän kl 16. Men hinner kanske förbi och titta även fast Du inte är där.

 5. Anneli skriver:

  Melatonin har varit ett licenspreparat i Sverige o vissa sorter tror jag fortfarande är det men det är inte narkotikaklassat. Det är däremot som nämns ovan ett kroppseget hormon och man kan rubba sin egen sömncykel och att kroppen inte producerar så mycket eget om man använder tabletter frekvent. Har nämligen en funktionshindrad dotter som använder det eftersom hon inte har en egen fullgod produktion.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..