ANNONS

Måndag hela veckan …

/

Nu har vi dragit igång vår pop up-butik i Bromma Blocks och där kommer vi att finnas till någon vecka in på nästa år.

Vi har fått tag i världens bästa tjej, som kommer avlasta mig och kontorskollegan. Älskar min blogg för utan den hade vi inte hittat henne!

Dock kommer det dröja ett par veckor till innan vi får ordning på butiken då vi väntar in varor.

Idag kom en jättesändning med elefanter. Maken beställde dom när jag var i Peru så det blev en happy surprise!

Vi har butiken vägg i vägg med min favoritkedja; Espresso House och jag har varit lite irro för att det har varit så sunkigt där under en längre tid. Älskar Espresso House men blir lite ledsen när jag ser att det ser ut så här. Man blir inte jättesugen på att sitta och fika utan köper bara kaffet och drar direkt.

Igår upptäckte jag att nästan hela möblemanget var utbytt. Halleluja, Gud hör bön! Nu är det verkligen jättefint. 

Igår var jag för övrigt gladare än på länge. 

Fick tillbringa hela eftermiddagen och kvällen med de två människor som betyder allra mest; min döttrar. Tyvärr är dom lika tråkiga båda två när de kommer till bling, hehe …

När jag kom hem låg två trevliga överraskningar i brevlådan. Charlotta har hängt här inne länge och jag hälsade på henne i Helsingborg en gång för länge sedan. Det ska bli väldigt spännande att läsa den här boken eftersom hon är osedvanligt klok … men först ska den få passera äldsta dottern.

Nästa överraskning var dessa tabletter; Melatonin. Sjukt bra när man lider av jet lag. Dessa kommer från USA har lite mer sting i än det mesiga varianter vi har här.

Med lite tur så kanske jag är människa till helgen igen.

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00