Ursäkta mig

Jag har kommit av mig helt. Först nästan tre veckor i Peru med enorma upplevelser sen hem, upp några timmar senare och sparka igång pop up-butiken i Bromma Blocks fort som f-n eftersom maken ville öppna tidigare än vad vi planerat, sen en danstävling under en hel dag. Luften gick ur mig och jag känner att jag inte har landat i det vanliga livet här hemma över huvud taget. Fram till 11-12 på dagarna är jag fullkomligt väck i skallen pga jetlaggen. Ähum, skriver/stavar man så?

 

Sorry för obesvarade mail och sms. Lovar att skärpa till mig i veckan. Måste bara få smälta Peru lite.

 1. Malin skriver:

  Tack för alla fina bilder på alla vackra människor i Peru.
  Tack för att du delar med dig. ❤️

 2. Lev kvinna! Innan din hjärna tuggat i sig allt det där du varit med om, miljöbytet tidsomställning osv får du vara i dimman och det är okey.

 3. J skriver:

  Ta det lungt Mona! En sak i taget, jag ska ingenstans. Samla ihop dig o hämta igen tiden med familj o vänner. Oss hinner du med så småningom!!

 4. S skriver:

  Att du kunde få typ 10-11 dagar till två veckor fattar jag, men 3 veckor? Hur räknar du då?

  1. Mona skriver:

   Jag har varit borta i 18 dagar. ”Nästan tre veckor.”….

 5. Ta det lugnt. Vi ska ingenstans❣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..