ANNONS

Att ha bloggläsare överallt i världen

/

När jag berättade att nästa resa skulle gå hit till Peru fick jag ett mail från en av mina läsare, Camilla. Hon bor här i Cusco sedan många år och hon gav mig ovärdeliga tips. Vårt schema har varit supertajt; först hårt jobb i ett par veckor och sedan 4 dagars turistande med guideturer. Trodde därför inte att jag skulle få en sekund över och blev därför superglad när jag hittade en lucka.

Camilla står över det här med att synas fullt ut. Hon tog med mig på en snabbrunda i Cusco och SOM jag önskar att vi kunnat vara där lite längre. Det är en fantastiskt vacker stad och om någon av er ska hit kan jag varmt rekommendera er att ta kontakt med henne, maila mig så får ni hennes uppgifter. Hon kan och vet ALLT man behöver veta; svinbra shoppingställen, restauranger och ställen att besöka!

Efter att vi sagt hejdå var det dags att flyga tillbaka till Lima.

Väl där har vi ett par dagar kvar och första dagen ägnades åt att shoppa.

Alltså, hur ofta jag än försöker så passar jag inte i något på skallen. Sjukt avundsjuk på människor som kan ha en snygg mössa.

Fatta att såna här säljs ö v e r a l l t.

Jag köpte ett par plädar till och funderar på om jag inte ska börja ta in och sälja det i Sverige. Kvalitet på plädar av baby-alpacka är otrolig. Ska nog höra med Camilla hur man ska bära sig åt.

Vår sista kväll spenderades på en restaurang med fantastiskt god mat. Vi saknade dock våra kompisar som reste hem i förra veckan.

Idag ska vi jobba. Vi har 40 kartonger med glasögon som ska inventeras. De stannar kvar här hos en lokal organisation.

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00