Machu Picchu

My God vad jag är stolt över mig själv. Jag går inte en centimeter i onödan och hatar all form av träning. När jag fick frågan om jag ville stanna kvar privat efter våra två veckors jobb svarade jag givetvis ja. Just precis då hade jag extremt mycket omkring mig och kanske inte läste mailet så noggrant. Jag blev bara ombedd att betala in en summa för vad jag trodde var lite turistgrejer. Hade jag vetat att Machu Picchu låg med i det paketet hade jag helt ärligt sagt nej. Är så sjukt ointresserad av sånt och dessutom innebar det ju att röra på sig. Livsfarligt ju!

Kan säga att jag är rätt glad över att jag inte läste igenom mailet för jösses vilken upplevelse!

Jag har varit på många ställen i världen men kan easy säga att det här är top 2 (Bali är nummer 1) och har ni långväga resplaner kan jag varmt rekommendera det här.

I synnerhet om ni åker med människor ni tycker om.

  1. Nettan skriver:

    Så otroligt vackert. Det vore en dröm att få uppleva Machu picchu.

  2. Vilka fantastiska bilder, jag förstår att det måste vara en upplevelse utan dess like. Sån tur att du inte visste vad du bokade. 😉

  3. Norpan skriver:

    Vilken upplevelse….har svårt att sluta titta på bilderna, ser sååå häftigt ut. Coolt att det ser ut som om ni kan smeka molnen också eftersom ni är så högt upp 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..