ANNONS

Machu Picchu

/

My God vad jag är stolt över mig själv. Jag går inte en centimeter i onödan och hatar all form av träning. När jag fick frågan om jag ville stanna kvar privat efter våra två veckors jobb svarade jag givetvis ja. Just precis då hade jag extremt mycket omkring mig och kanske inte läste mailet så noggrant. Jag blev bara ombedd att betala in en summa för vad jag trodde var lite turistgrejer. Hade jag vetat att Machu Picchu låg med i det paketet hade jag helt ärligt sagt nej. Är så sjukt ointresserad av sånt och dessutom innebar det ju att röra på sig. Livsfarligt ju!

Kan säga att jag är rätt glad över att jag inte läste igenom mailet för jösses vilken upplevelse!

Jag har varit på många ställen i världen men kan easy säga att det här är top 2 (Bali är nummer 1) och har ni långväga resplaner kan jag varmt rekommendera det här.

I synnerhet om ni åker med människor ni tycker om.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00