Mera fina gummor

Jag älskar verkligen alla gamla tanter som kommer. Även fast jag är snabb som attan med mitt ”No habla espanõl” så skiter dom fullständigt i det och babblar på. Jag nickar, ler och håller med.

Kolla vilka fina gamla händer! När jag tittar på alla dessa rynkiga händer undrar jag alltid hur de har levt.
Den här damen kommer jag alltid att minnas. För det första så försökte hon slå i oss att hon var 65 år och till slut skrattade vi bara och sa ”okej senõra!”
Hon hade aldrig ägt ett par glasögon och var därför o t r o l i g t tacksam.

Titta så fin hon är. Marina heter hon och har 6 tänder kvar. Skrattade och pratade i 180. Upplyste oss att vi med all säkerhet var Guds gåva till henne.

Ibland önskar jag att jag verkligen var troende för det verkar f-n så mycket lättare att ta sig igenom livet med en tro.

  1. Heli skriver:

    Vilken fantastisk resa.
    Jag älskar närbilderna på alla människor. Ansikten som vittnar om ett liv så helt olikt mitt. Tänk om man kunde få ta del av deras erfarenheter.

  2. Malin skriver:

    Ibland har jag också tänkt så, att livet hade varit så mycket enklare om jag trott på Gud. Men sen ser jag alla människor som far illa, på ett eller annat sätt drabbas av fattigdom, sjukdomar och dör alldeles för tidigt – då inser jag att Gud – om han nu finns är jävligt grym och elak. Alla borde vara värda att ha det bra. Då slutar jag önska att jag också ska tro. För jag tänker inte tro på grymhet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..