ANNONS
Integritet på Tailsweep

Om att bli rörd

/

Under en av dagarna blev vi ombedda att åka upp till en liten by en bit ifrån stället vi var på. Vi skulle besöka en sjuk kvinna. Jag, Famoza och Monica åkte iväg.

De erbjöd oss först platser inne i flakbil men vi valde att sitta på flaket. Inte direkt en DUX-soffa men man kunde fota bra. På flaket satt även vår ”security”-kille eftersom det inte är helt säkert här för oss västerlänningar

Så här bor de flesta.

Här inne bodde kvinnan vi skulle till.

Ni kan ju vara glad över att inte det här är en luktblogg för jösses vad urin och annat det luktade. Jag får ont i magen över att se hur människor tvingas leva så här. 

Magali (62 år)hade nyligen blivit opererad för en hjärntumör plus att hon hade diabetes som gjort henne rullstolsburen, i det här fallet rullstolsbunden..

Vi hade med oss optikerutrustning så att Famoza kunde göra en undersökning.

Under tiden hon undersöktes stod jag och fotade. Något i ögonvrån lockade mig. Höll på att tappa telefonen golvet när jag såg att det låg en pickadoll under sängen. En riktig.

Det här är numer en m y c k e t lycklig kvinna tack vare någon okänd kvinnlig givare i Sverige. TACK!

Situationen var märklig, man kunde nästan fysiskt ta på tacksamheten hos både Magali och hennes rosaklädda dotter till höger. Det var svårt att inte gråta lite för den värmen man kände.

Det här mina vänner, det h ä r är vad dessa resor handlar om!

18
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00