ANNONS

När man gör reklam för köpta produkter för att de är så bra

/

Jag är en sopa på att dricka vatten. Det GÅR inte. Smakar skit. Eller rättare sagt, det smakar ingenting. What’s the point då liksom?!

För några veckor sen kom en kompis förbi mig på jobbet och visade upp en ny flaska som hon fått skandinaviendistributionen på. En amerikansk produkt ”som är helt outstanding, miljövänlig, patenterad … bla bla bla”. För mig såg det ut som en vanlig jefla vattenflaska så, varför skulle den vara så mycket annorlunda än allt annat som finns på marknaden?

Jag köpte en flaska till mig själv och en till talibanen. Tänkte att, om jag inte använder min så kan ju alltid talibanen få den också. Dock lovade jag Maria att verkligen ge den en chans.

Nu har det gått några veckor och jag kan bara gratulera henne. Den ä r svinbra. Varför? Jo, man kan smaksätta vattnet med allt möjligt; gurka, ingefära, fruktbär och citron. Längst ned på flaskan finns en grej, en ”kopp”, man skruvar loss. Om man väljer citron så trycker man in den gula citruspressen i en halv citron, stoppar in båda delarna i ”koppen” och skruvar fast ”koppen” i resten av flaskan. ”Jaha, och?” säger ni. Well, det fiffiga här är att vattnet smaksätts av citronen utan att citronen kommer över i själva ”drickdelen”. När vattnet tar slut fyller man bara på med nytt vatten. Alla som går på gym och sånt tjafs kommer gå bananas när de upptäcker den här flaskan, jag lovar!

Jag använde den här varje dag på Formex-mässan (sjukt torr luft där) och för en gång skull fick jag i mig tillräckligt med vätska varje dag. När jag åkte till Norge kom jag på en annan sak: jag fyllde ”koppen” med hallon och blåbär”, skruvade fast det men fyllde inte på vatten förrän jag passerat kontrollen i tullen. Nu åker jag till Peru och den är p e r f e k t att ta med sig på planet. Bara fylla på med vatten när det tar slut. För mig som på riktigt avskyr att dricka vatten har det här blivit en asbra lösning. Alla delar på flaskan är utbytbara och den är lätt att rengöra. Jag har köpt till en ingefära-grej så att jag kan börja dricka ingefära. Alla säger ju att det är supernyttigt. HÄR hittar ni mer info.

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00