När man gör reklam för köpta produkter för att de är så bra

Jag är en sopa på att dricka vatten. Det GÅR inte. Smakar skit. Eller rättare sagt, det smakar ingenting. What’s the point då liksom?!

För några veckor sen kom en kompis förbi mig på jobbet och visade upp en ny flaska som hon fått skandinaviendistributionen på. En amerikansk produkt ”som är helt outstanding, miljövänlig, patenterad … bla bla bla”. För mig såg det ut som en vanlig jefla vattenflaska så, varför skulle den vara så mycket annorlunda än allt annat som finns på marknaden?

Jag köpte en flaska till mig själv och en till talibanen. Tänkte att, om jag inte använder min så kan ju alltid talibanen få den också. Dock lovade jag Maria att verkligen ge den en chans.

 

Nu har det gått några veckor och jag kan bara gratulera henne. Den ä r svinbra. Varför? Jo, man kan smaksätta vattnet med allt möjligt; gurka, ingefära, fruktbär och citron. Längst ned på flaskan finns en grej, en ”kopp”, man skruvar loss. Om man väljer citron så trycker man in den gula citruspressen i en halv citron, stoppar in båda delarna i ”koppen” och skruvar fast ”koppen” i resten av flaskan. ”Jaha, och?” säger ni. Well, det fiffiga här är att vattnet smaksätts av citronen utan att citronen kommer över i själva ”drickdelen”. När vattnet tar slut fyller man bara på med nytt vatten. Alla som går på gym och sånt tjafs kommer gå bananas när de upptäcker den här flaskan, jag lovar!

Jag använde den här varje dag på Formex-mässan (sjukt torr luft där) och för en gång skull fick jag i mig tillräckligt med vätska varje dag. När jag åkte till Norge kom jag på en annan sak: jag fyllde ”koppen” med hallon och blåbär”, skruvade fast det men fyllde inte på vatten förrän jag passerat kontrollen i tullen. Nu åker jag till Peru och den är p e r f e k t att ta med sig på planet. Bara fylla på med vatten när det tar slut. För mig som på riktigt avskyr att dricka vatten har det här blivit en asbra lösning. Alla delar på flaskan är utbytbara och den är lätt att rengöra. Jag har köpt till en ingefära-grej så att jag kan börja dricka ingefära. Alla säger ju att det är supernyttigt. HÄR hittar ni mer info.

 1. Karin skriver:

  Vad är skillnaden mot de flaskor som har ett rör i mitten för smaksättning med bär eller frukt. Prisskillnaden är väldigt stor så jag undrar lite hur denna är bättre?

  1. Hej Karin.

   Bra fråga och jag ska besvara den så kortfattat och detaljerat jag kan.

   Med en citrus zinger så pressar man citrusfrukterna mot en inbyggd citruspress (som är löstagbar ) och då får man ut maximalt med vitaminer och mineraler än om man bara blötlägger frukterna eller bären. Alla tillbehör såsom citruspressen håller kärnor och fruktkött kvar i botten på flaskan.
   Dessa flaskor har reservdelar så livslängden på flaskan blir betydligt längre än på en vanlig flaska, vilket i längden blir både miljövänligt och ekonomiskt. Flaskorna har också en enkel rengöring då man skruvar av bottenlocket och på så sätt kommer åt med en diskborste överallt. Den tål att ha kolsyrat vatten i.

   På flaskorna som har sugrör så går dom inte ända ner i botten vilket betyder att när du fyller på din flaska igen så har du en massa smaker, mineraler och vitaminer som legat och gottat till sig och blandar sig med de nästkommande gångerna du fyller på.
   Till denna flaska så finns olika tillbehör bla en liten behållare som man river bla ingefära, gurkmeja, apelsinskal i och den behållaren sitter även den kvar i flaskan och avger godsaker under dagen.

   Med våra Aqua Zingers i rostfritt livsmedelklassat stål som har skärblad i botten så vrids då saften ur frukten och bären så att man får ut maximalt med vitaminer och mineraler. Här kan man med fördel använda varmt vatten om man så önskar vid tex ingredienser med ingefära och citron.

   Ingen av flaskorna tar lukt eller smak i från innehållet oavsett om de råkas glömmas kvar i någon väska eller så. Plasten i flaskorna innehåller inga hormonstörande ämnen. Dom är BPA/EA och Ftalater fria.
   Plastmaterialet är så nära glas man kan komma och är väldigt tåligt. Av egen erfarenhet så har jag satt min första flaska på hårt prov i 2 år som jag använt dagligen innan jag började som distributör. Då har jag vid flera tillfällen tappat flaskan i asfalten, den har rullat under bilen ett par gånger och den är fortfarande hel och funkar hur bra som helst. Materialet som används heter Tritanplast och kommer från USA.

   Och det som vi tycker är en av de viktigaste aspekterna är att företaget tar ansvar för att tillverkningen går till på ett humant och rättvist sätt. Arbetarna i fabrikerna har rättvisa löner, inget barnarbete förekommer och man är med och jobbar med myndigheterna i frågor gällande bra arbetsvillkor osv.

   Har du mer frågor så hör av dig igen! Mvh Maria

   1. Haha, det var ju jävligt kortfattat!

    1. Ja eller hur….”gapskrattar”. Ha det bäst nu på resan! Ni gör ett toppenjobb!

 2. Den där är bra! Köpte min för två år sedan av ett ungdomsföretag, sådant där de får starta i gymnasiet!
  Ser dock att de uppgraderat flaskan med sugröret!

  1. Mona skriver:

   Vet inte, kollar och återkommer!

  1. Mona skriver:

   Japp, det funkar! Bra fråga, nu ska jag köra kolsyrat i den!

   1. Kanon ska köpa ny flaska ska bli gott att få kolsyrat vatten smaksatt 🙂

 3. den här ska jag prova, men det får bli nästa månad när jag har pengar igen, köpte lite dyrare grejer på Formexmässan…..tack för tips och länken. Sparar den.

  1. Mona skriver:

   Gör det, den är svinbra och gymkedjorna har gått bananas över den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..