ANNONS

Väry much reklam för väry bra grej

/

Innehåller reklam för mina kompisars produkter

När jag stod på Formex i förra veckan fick jag sjukt många komplimanger för min hy och mitt hår. Så många att jag faktiskt var tvungen att kolla in mig själv lite extra. Jag tillhör nämligen den skara av människor som sällan tittar mig i spegeln. Visst, borstar håret och har spegeln framför mig, men jag TITTAR aldrig på hur jag ser ut. Jag bara konstaterar att det är jag om du förstår vad jag menar.

I alla fall. Flera frågade om jag har gjort nån plastikoperation I wish men det har jag ju inte. Däremot använder jag Botox en gång om året och fillers några gånger varje år. 

Jag har nämligen något som kallas för ”sur”-rynkor. Rejäla. ”Är du arg? Är du sur? ”.. minst tre gånger i veckan. Det tog på psyket. Att alltid få den frågan och att alltid se så förbannat jäkla sur ut. Det här kommer jag göra livet ut. Lätt. Just det, jag har provat att fylla överläppen också. Senast för ett par år sen. D e t är däremot bara en ”okynnesgrej”. För mitt egna höga nöjes skull.

Men, fillers och Botox är långt ifrån anledningen till att folk påstår att jag ser ”fräsch ut”. Det är min hudvård. På riktigt. För 5-6 år sedan började jag för första gången att sköta om min hy i form av bra ansiktskrämer och rengöring. Har gått igenom ett par tre grymt bra märken men sedan augusti förra året använder jag SkinCeuticals. Flera av deras produkter, men i synnerhet ett serum med mycket C-vitamin i, CE Ferulic. Varje morgon och varje kväll. Den gör hyn elastisk och slät. Märket kostar lite och får endast finnas på ställen där man utför estetiska behandlingar. Jag har i n g e t officiellt samarbete med dom men eftersom jag ofta får mail om just vad jag använder för hudvård … plus alla komplimanger på mässan, väljer jag att skriva ett inlägg om det. På ålderns höst har jag inset att det är en investering värt varenda krona.

Sen har vi håret. Som växer som gräs. Och nu blir det rejäl reklam här. Magdalena bad mig prova hennes kosttillskott när hon släppte det men jag var ytterst tveksam. Tycker det finns kosttillskott tamejfan överallt och som lovar guld och gröna skogar. Hittepå. Just därför har jag alltid varit emot skiten. Men, eftersom hon är en kompis och som dessutom påstod att hennes grejer inte alls var nåt hittepå eftersom det faktiskt funkar, tänkte jag vara schysst och prova. För ordningens skull så betalade jag fullt pris för det. Åt varje dag och tänkte inte så mycket på det. Jag är ju GBP-opererad och äter mediciner/vitaminer varje dag så en tablett kosttillskott gjorde varken till eller från. Efter 5-6 veckor inser jag plötslig en förändring; jag har blivit mycket piggare. Superkonstig känsla men toksant. Har fortsatt att äta dom sedan dess och för några månader sen kom hennes andra kosttillskott ut.

Det skulle bland annat vara bra för nageltillväxten. Och solbrännan. Jag har inte märkt något av det däremot växer mitt hår som GRÄS! Av den äter jag två kapslar om dagen.

Nu firar hon 1-års jubileum och därför kan alla få ett specialerbjudande. Kosttillskottet innehåller b a r a bra ingredienser, extraherade från naturliga råvaror. HÄR hittar du kampanjen. Det vore kul om det är några av er som hakar på och som återkommer om vad ni tycker. Ge det 5-6 veckor åtminstone. Värt varenda krona.

31
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00