Väry much reklam för väry bra grej

Innehåller reklam för mina kompisars produkter

 

När jag stod på Formex i förra veckan fick jag sjukt många komplimanger för min hy och mitt hår. Så många att jag faktiskt var tvungen att kolla in mig själv lite extra. Jag tillhör nämligen den skara av människor som sällan tittar mig i spegeln. Visst, borstar håret och har spegeln framför mig, men jag TITTAR aldrig på hur jag ser ut. Jag bara konstaterar att det är jag om du förstår vad jag menar.

 

I alla fall. Flera frågade om jag har gjort nån plastikoperation I wish men det har jag ju inte. Däremot använder jag Botox en gång om året och fillers några gånger varje år. 

Jag har nämligen något som kallas för ”sur”-rynkor. Rejäla. ”Är du arg? Är du sur? ”.. minst tre gånger i veckan. Det tog på psyket. Att alltid få den frågan och att alltid se så förbannat jäkla sur ut. Det här kommer jag göra livet ut. Lätt. Just det, jag har provat att fylla överläppen också. Senast för ett par år sen. D e t är däremot bara en ”okynnesgrej”. För mitt egna höga nöjes skull.

 

Men, fillers och Botox är långt ifrån anledningen till att folk påstår att jag ser ”fräsch ut”. Det är min hudvård. På riktigt. För 5-6 år sedan började jag för första gången att sköta om min hy i form av bra ansiktskrämer och rengöring. Har gått igenom ett par tre grymt bra märken men sedan augusti förra året använder jag SkinCeuticals. Flera av deras produkter, men i synnerhet ett serum med mycket C-vitamin i, CE Ferulic. Varje morgon och varje kväll. Den gör hyn elastisk och slät. Märket kostar lite och får endast finnas på ställen där man utför estetiska behandlingar. Jag har i n g e t officiellt samarbete med dom men eftersom jag ofta får mail om just vad jag använder för hudvård … plus alla komplimanger på mässan, väljer jag att skriva ett inlägg om det. På ålderns höst har jag inset att det är en investering värt varenda krona.

 

Sen har vi håret. Som växer som gräs. Och nu blir det rejäl reklam här. Magdalena bad mig prova hennes kosttillskott när hon släppte det men jag var ytterst tveksam. Tycker det finns kosttillskott tamejfan överallt och som lovar guld och gröna skogar. Hittepå. Just därför har jag alltid varit emot skiten. Men, eftersom hon är en kompis och som dessutom påstod att hennes grejer inte alls var nåt hittepå eftersom det faktiskt funkar, tänkte jag vara schysst och prova. För ordningens skull så betalade jag fullt pris för det. Åt varje dag och tänkte inte så mycket på det. Jag är ju GBP-opererad och äter mediciner/vitaminer varje dag så en tablett kosttillskott gjorde varken till eller från. Efter 5-6 veckor inser jag plötslig en förändring; jag har blivit mycket piggare. Superkonstig känsla men toksant. Har fortsatt att äta dom sedan dess och för några månader sen kom hennes andra kosttillskott ut.

Det skulle bland annat vara bra för nageltillväxten. Och solbrännan. Jag har inte märkt något av det däremot växer mitt hår som GRÄS! Av den äter jag två kapslar om dagen.

Nu firar hon 1-års jubileum och därför kan alla få ett specialerbjudande. Kosttillskottet innehåller b a r a bra ingredienser, extraherade från naturliga råvaror. HÄR hittar du kampanjen. Det vore kul om det är några av er som hakar på och som återkommer om vad ni tycker. Ge det 5-6 veckor åtminstone. Värt varenda krona.

 1. Ida skriver:

  Spännande med flytten också!

 2. Ida skriver:

  Vad betyder ”inget officiellt samarbete”? 🙂

  1. Att jag inte får betalt eller på annat sätt är ombedd att skriva om produkten! Om jag får ersättning så måste jag reklammärka inlägget.

   1. Ida skriver:

    Det var just uttrycket jag undrade över. Vad är då ett inofficiellt samarbete, som jag antar att ni har? Att man får produkterna men inga krav på motprestation, typ?

    1. Ah, okej. Nä, inte så heller. Om jag betalar för varorna men inte har något samarbete/motprestation, det är då jag brukar skriva så där. Egentligen behöver jag inte det heller utan det viktiga är att reklammärka när det väl ä r ett samarbete.

 3. madde skriver:

  ååååå nej-hittar inte erbjudandet längre (har varit bortrest 1v) skulle just beställa 3 burkar för 2 …..hopas hon har det erbjudandet igen 😀
  Madde

 4. Marie skriver:

  Hej, för ganska länge sen var du hos en läkare för att fixa halsen. Hur gick det? Har själv samma…problem o är nyfiken på hur du upplevde att det funkade. Även nyfiken på ungefärligt pris. Tack på förhand!

  1. Mona skriver:

   Halloj! Dr Hadde talade om för mig direkt att mina halsproblem inte skulle försvinna utan ett kirurgiskt ingrepp, däremot kunde han hjälpa mig med att få bort lite av det, vilket också gick. En ”bieffekt” av det hela, som vi upptäckte först efter 6 månader, var att mina ”hamsterpåsar” försvann! Kostnaden är lite olika för hur mycket du måste ta men in mitt fall var prislappen 25.000. http://www.drkclinics.se/ultherapy/ansiktslyft-utan-kniv

   Den dagen jag känner att jag har råd med det så kommer jag att operera mig.

 5. Bodil skriver:

  Det där med surrynkor ..
  Jag är befattigad med liten mun samt surrynkor som ger mig ett nästan konstant sur-kärring-utseende.
  ”Varför är du alltid så sur?!” – jag orkar inte bemöta det längre.
  Men. Har kommit fram till att ”Såhär ser jag ut – gillar du inte det är det ditt problem, inte mitt”.
  Vill inte hålla på med diverse (dyra) smörjmedel utan tar mitt Lypsyl.

  1. Mona skriver:

   I hear you men saken är den att jag funderade länge och kom fram till: ”jag ä r ju inte sur på insidan så varför måste utsidan visa det då?” Plus en annan sak: ser du sur ut så blir du bemött därefter också. I butiker och på andra ställen. Tro mig.

   …och Lypsyl är good shit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..