Bajssprejer, anställningsintervjuer och ett golvhelveeeete

Jag har haft ett semestertempo i ett par månader nu. Hjärnan är i slow-motion-mood. Milt sagt.

Chocken när man kom till jobbet igår och insåg att vi hade flera hundra bajssprejer att packa. Holy shit. I dubbel bemärkelse. Måste beställa hem mer för de går åt. Ni är måååånga som kommer få sms om leverans idag. Basattnivet.

Vi packade som dårar och sen åkte jag och kollegan till Bromma Blocks för att mäta upp lokalen vi ska köra pop up:en i. Det krävs en hel del planering även om man bara ska ha butik i några månader. Tänker nog sälja Poo Pourri där också.

Vi passade även på att ha en anställningsintervju. Jag tittar sällan eller aldrig på betyg/referenser. Jag går 100% på magkänsla och den har sällan fel. Inte igår heller. Vi har anställt en kalasbra tjej och det ska bli superkul att jobba med henne. Kände mig aningen oseriös som inte satt bakom skrivbordet och körde en traditionell intervju men hennes mamma vet vem jag är och har säkert talat om att jag inte är en dåre. Eller ja, inte fullt så galen i alla fall!

Supernöjda lämnade jag och kollegan Bromma Blocks. Släppte av henne på kontoret sen åkte jag vidare.

 

Vad fasen skulle jag på det där jäkla golvet för?! Sjukt irriterad på mig själv. Nu är det gör om och gör rätt som gäller. Man ska olja in det, vänta 20 minuter, ta bort överskottet av olja med en trasa och sen använda polermaskinen.

Alltså hyra sig en polermaskin.

 

Sen järnet till Fredells Byggvaruhus för att handla en massa annat skit som behövs till renoveringen. Herregud, det tar a l d r i g slut.

 

Efter det åkte jag hem och stirrade på köksgolvet. Tänkte att, om jag blundar så kanske det aldrig har hänt. Funkade inte jättebra med den metoden.

 

Eftersom maken gillar maskiner var jag tvungen att vänta tills han kom hem innan vi kunde ta tag i skiten. En fullbordad skilsmässa två timmar senare konstaterade vi båda att vi får ge upp. Vi gjorde fel från början (läs: maken hade för bråttom och tyckte att, ”det fattar väl vem som helst att man ska göra på det här sättet!”).

 

Idag ska jag köpa heltäckande målarfärg. Vanlig hederlig vit jefla målarfärg.

 

Hejdå.

 1. Eva skriver:

  Amatörer är vi alla här ja. Men så mycket vet jag i alla fall att ska man måla ett golv som ska tåla att man går på det så är det underarbete, underarbete och underarbete som gäller. Sedan måla med en oljebaserad golvfärg som tar skitlång tid att torka, så lång tid att ni får nog bo på hotell några nätter eftersom det bör målas mer än en gång. Gör man rätt så funkar det alldeles perfekt med ett målat golv. Och snyggt är det också. Fast helt kritvitt vet jag inte, kanske lite brutet med grön umbra så att det blir en varm gråvit färg.

 2. Eva skriver:

  Känns som det är lättast att åka och kolla ut nåt snyggt golv och lägga in nytt Sparar nog både tid och pengar

 3. Hoppas förresten att du INTE hann måla det helvitt idag… vänta och andas en stund – och fråga Alviks måleri vad de ska ha för att rädda situationen…

 4. Men du inser ju att det här är spiken i kistan för makens ”lägga sig i dina ideer”…?
  Framöver är det fritt fram för dig att göra UTAN att fråga… okej…?
  😉

 5. Inte heltäckande! Visst, snyggt som fasen i början uj uj så jävla snorfult när man gått på det typ tre gånger. Föregående ägare hade precis målat vårt ena golv vitt när vi flyttade in, tog typ en dag så var det repigt och jävligt och hur mycket jag än skurar så ser det inte rent ut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..