Åh, ni m å s t e bara prova!

Skitbra reklam för mina egna prylar!

YEAAAAY, idag får vi hem en jättenyhet: TANCAN Mousse! Du som älskar TanCan MÅSTE prova det här. Den är snabbverkande (ger färg redan efter 1-2 timmar).

Till den använder man en slags vante, som man tvättar i vatten efteråt och sedan återanvänder. Woop, woop, gissa vem som ska hem och prova direkt när vi får leveransen!

 

Självklart laddar vi hyllorna med vår vanliga TanCan.

 

HÄR hittar du dom!

 

För dig som inte vet något om marknadens bästa brun-utan-sol;

 

Solspray med bronzer (färgguide) för hela kroppen, ger en gyllene naturtrogen solbrun färg.

TanCan Bronze är en Self-Tanning spray fri från parabener, mineralolja och parfym som ger en naturligt gyllenbrun färg utan att ge rynkor eller skada din hud.  

TANCAN BRONZE, det svenska originalet sedan 2004. En brun-utan-solspray för hemmabruk med färgguide (bronzer). Den fina spraymisten lägger sig tunt och jämnt över huden utan att behöva smörjas in för hand. Resultatet blir en jämn och naturtrogen solbrun färg som håller i ca en vecka. 

De exklusiva råvarorna Erythrulose, Vitt te och Aloe Vera hjälper till att återfukta och bibehålla hudens spänst samtidigt som huden får ett hälsosamt utseende utan skadliga UV-strålar.

anvisningar_tancan_bronze_med_text_1

TANCAN BRONZE är enkel att applicera och genomförs lätt hemma. Spraya med cirkelrörelser över kroppen med ca 30 cm avstånd, blunda och håll andan vid applicering i ansiktet. Låt TanCan torka (använd gärna hårtork för att snabba på torkningen). Sprayen bör sedan verka i ca 4-6 timmar, därefter kan färgguiden (bronzern) duschas av. Du har nu en läcker solbrun färg som håller i cirka en vecka.

 

Fri från parabener, mineralolja och parfym.
Innehåller: 250ml

 

”NYHET! Snabbverkande bronzing mousse för hela kroppen.

TanCan Mousse är en snabbverkande self-tanning mousse, berikad med hudvårdande Vitamin A och Vitamin E. Du får snabbt en naturligt gyllenbrun hudton utan skadliga UV-strålar.

TANCAN MOUSSE, är en snabbverkande brun-utan-sol mousse som ger en djup solkysst hudton redan efter 1-2 timmar, för en djupare hudton kan TanCan Mousse verka i upp till 6 timmar. Med hjälp av TanCan Mitt appliceras TanCan Mousse jämnt över huden och ger direkt en gyllenbrun ton. Resultatet blir en djup, jämn och naturtrogen solbrun färg som håller i ca en vecka.” 

 1. Sofie skriver:

  Dove Derma Spa är väldigt bra, utan klegg, vantar, dusch och spräckligt brun. Gillar inte TanCan alls.

  1. Tänk vad smaken är olika, den tycker jag är skitdålig! Du behöver ju inte någon vante till TanCan spray och den är mindre kladdig än Dove plus att Dove ser inte lika naturligt ut tycker jag….

 2. Jag tycker att det är den ABSOLUT BÄSTA ”busen” jag har testat. Har lärt mig att man ska skippa att korrigera den så jag sprayar ca 10 min innan jag ska lägga mig så att den får torka lite. Sover med en handduk på kudden ifall att det skulle komma lite färg där (den är lätt att tvätta bort). Sedan duschar jag av överflödet på morgonen . Den ger en supefin färg tycker jag som annars ser ut som en alvedon. Ge den en chans ni som inte vågat prova ännu. Måste snart skaffa en till jag med. Har provat clear också och den tycker jag är toppen på kroppen.

  1. Mona skriver:

   Jag håller med dig. Det är y t t e r s t få som inte tycker om den! Du ska få en mousse av mig. Vill höra vad du tycker.

 3. Ahmendu! Mousse! I Like. Spray i all ära, men den är fan inte lätt alltid när man sprayat, och ”ops, lite till där, ops, för mycket där”. Speciellt armarna tycker jag. Resultatet blir alltid toppen trots allt, men mousse som man smetar ut låter kanon. Lättare att portionera ut. Och doften på sprayen? Håller med, den luktar inte ”en ljuv sommarmorgon på hallonplanteringen”. Kan inte sova med den heller, kör alltid på dagen och duschar efter 5 timmar. Funkar det med 😉

 4. Tant_T skriver:

  Inte intresserad av BUS alls men måste berätta att dina röjarfasoner smittat av sig.
  Gick ner i källaren för att stryka men tänkte att jag skulle bära upp tonårssonens kläder först för att frigöra plats. Gick således upp på övervåningen för att lägga in dessa kläder men upptäckte att det var rätt mycket urvuxna kläder där som jag sorterade bort. När jag ändå höll på så kunde jag lika gärna städa åt honom (han har nyss fått en diagnos och svårt med vissa saker). Ungdomarnas vardagsrum bredvid sonens rum såg också för eländigt ut (maken och fyraåringen hade dessutom byggt massa bilbanor och dragit fram massa spel) så då började jag röja där och för att få undan (det är egentligen ett gammalt kök) så var jag tvungen att röja i skåpen samt förrådsutrymmet bredvid. Bland all bråte låg massa scoutgrejor som skulle in i ”scoutgarderoben” som egentligen är ett gammalt skafferi man kan gå in i. Nu 12 timmar senare har jag ett fint lass till tippen, ett lass till Erikshjälpen, en massa plats men fortfarande ostruken tvätt!

  1. Mona skriver:

   Haha, du ser, man blir helt jävla manisk!

 5. En helt annan fråga: Du pratade om läppglans för ett tag sen, vilket märke var det som hade hög pigment?

  1. Mona skriver:

   Fan, vilket var det nu igen? Den enda nackdelen med min tandställning är att jag inte kan ha läppstift eller läppglans när tandställningen sitter i, då kommer det färg mellan tänderna och skenan. Ska försöka komma ihåg att kolla vilket märke det var.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..