Vänner med snyggaste huset ever … och rabatt till läsare

I SAMARBETE MED PAMELIA – PONS 

Igår hämtade jag Wilmer-Malin och drog hem till Pons-Carmen. Hon bor en bit utanför Stockholm, mitt ute i bushen, i världens snyggaste hem. 

Alltså, jag kan flytta in här när som helst. Älskar varenda detalj.

Dom här stolarna har jag också. Både jag och Carmen har köpt dom av en gemensam vän, Maria på Reunion Home. Blev svårt sugen på bordet och messade genast Maria men givetvis är dom slut!

Syftet med vårt besök var att Malin ville köpa Pons-sandaler. Carmen har agenturen i Norden och vi får därför kompisrabatt.

Eller ja, jag var bara med som smakråd eftersom jag redan har femtioelva Pons. Som dom ovan. Älskar dom!

 

Problemet var bara att Carmen drog fram en ny Pons-variant; en med kilklack. Har sett dom på bild och inte varit jättesugen. Har som sagt så det räcker även om just kilklack är bra för min rygg. Carmen har flera gånger tidigare sagt att ”dom är SÅ sköna”, men nä, inget för mig. Hon tog ändå fram ett par och bad mig prova.

Suck a duck så sköna dom var! Jefla Carmen. Men, jag var duktig och lade tillbaka dom i kartongen och koncentrerade mig på att hjälpa Malin att välja. Sitter och sneglar på en karta hon har med olika skinn/färg-prover. Frågar om hon möjligen har kilklacks-dojan i andra färger. Jodå, de fanns i gråsvart silver också.

Jag tokfastnar och Malin hittar även två par hon vill ha. Både supersnygga, särskilt den i svart mocka. 

Men, jag gillar dom rosa också. ”Okej, jag tar båda, kan inte välja!” säger jag. 

Sulan i dom är mjuk och de känns inte alls som om man har en klack.

Nu fattas det bara lite solbränna på benen sen kan det bli sommar!

Vi passade på att fika en stund och jag frågade Carmen om ni läsare kunde få lite rabatt (får ju mail då och då om att jag ska fixa det) och hon sa ja. 25% på ordinarie pris om ni använder koden MONA2017. Viktigt att ni skriver just med versaler!

HÄR går ni in! Rabatten gäller veckan ut. OBS! Väljer du kilklack så gå upp en storlek. Jag har 37 i vanliga platta, men var tvungen att ta en 38:a i de andra. 

 

 1. R skriver:

  Men jag får inte koden å fungera 🙁

  1. Mona skriver:

   Testa ett mellanslag, nån annan provade det!

 2. Hej! Hurra, jag har köpt Pons med rabatt via din blogg både 2015 och 2016. Köpte de platta då och vill nu ha ett par med kilklack. Gäller rekommendation att gå upp en storlek även modell 2021, den med den svarta kilklacken? Har inte bestämt mig än, de blå med bling är ju så fina 🙂

 3. Hört att Pons sandalerna är stora i storlek och man rekommenderas gå neren storlek , stämmer detta?

  1. Mona skriver:

   Nä, jag har 37 i normala fall och det har funkat bra. De töjer sig en aning, men inte så att man måste gå ned i storlek.

 4. Kickan skriver:

  Jag har ett par blå bling pons storlek 38 som jag köpte innan jag opererade min fotled efter en skada. De är oanvända, bara provade inomhus. Är någon intresserad så hör av dig. Jag kan tyvärr inte använda dem då remmen bak trycker på operationsärren. Min mailadress är kristinaj119@gmail.com.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..