ANNONS

Oh, bästa goodie bagsen och sommarpjucken

/

Innehåller viss reklam

Igår morse var det kontorspyjamasen som gällde. Väry important möten. När dom var klara packade jag ihop pinalerna och sa tack och hej till maken.

Precis när jag kom ut till bilen såg jag ryggtavlan på Schenker-chauffören då han tog lasthissen upp till oss för att hämta paket. Jag var inparkerad och insåg att det skulle ta en stund.

Passade därför på att jobba lite medan jag väntade.

Imorgon arrangerar talibanens dansskola en danstävling och jag är med och organiserar. Här skär jag ut brickor som vi ska ha på oss.

Chauffören kom och jag kunde dra in till stan för en lunchdejt på Wilmer Kaffebar.

Som vanligt är det fredagslunch med LidbyLiving-Malin och igår var Pons-Carmen med.

Carmen hade med sig Charlie, hennes lilla mops, man han syns inte i hennes knä!

LidbyLiving-Malin hade beställt Pons av Carmen och Wilmer-Malin var tvungen att kolla. Dock ville hon inte vara med på bild.

Hon blev svårt sugen på likadana så jag har lovat att vi ska åka hem till Carmen, där hon har sitt lager, så att hon får köpa egna Pons.

Jag kramade tjejerna hejdå och åkte bort till Letsfaceit.

Jag mailade Caroline där för ett tag sedan och frågade om jag möjligen kunde få tigga lite grejer av dom för att dela ut till de som vinner på danstävlingen.

Vi har flera kategorier/stilar av dans, eller discipliner som det heter på dansspråk, och vi hade bestämt oss för att sticka ut lite med att ha riktigt fina goodie bags vid sidan om medaljerna. Därför var jag extremt tacksam över att Letsfaceit ville sponsra oss. 

När jag ändå var i stan passade jag på att åka förbi Mats och Carina på Calou. Mats höll på att måla om inredningen. De har ett showroom dit kunder kommer för att beställa till sina butiker (privatpersoner kan också handla där). Medan han och Carina pratade färdigt i telefon passade jag på att kolla runt lite. 

Hittar ju ALLTID en massa pjuck som jag vill ha när jag är där. Alla deras skor är extremt sköna eftersom det är gummisulor. Jag har problem med ryggen så därför går jag 5-6 dagar i veckan med Calou-skor. 

Men ÅHH vad jag blev kär i dom här. De fanns inte i min storlek i showroomet, tyvärr. 

Dom här var inte heller helt fel men det var samma sak där, inga 37:or inne i stan, bara på deras lager. Bajs. 

Dom här provade jag på Formexmässan i januari, svinsköna.

Mats och Carina har blivit nära vänner till oss och jag ä l s k a r verkligen att hänga med dom. 

Just det, jag fick några frågor för ett tag sedan om mina rosa Calou-skor. Dessvärre var dom slut, bortsett från ett par 41:or, men nu visade det sig att de har ETT par 38:or kvar så det är först till kvarn som gäller! Dom är inte upplagda i deras webshop, (inte nu i alla fall) men maila dom så fixar Mats det. De är dessutom grym rea på dom! (Här!)

Själv fick jag med mig dom här raringarna. Har suktat efter dom länge och nu stal jag ett par samples från utställningen, hehe!

När jag precis satte mig i bilen hände en scary grej. Jag, Wilmer-Malin och LidbyLiving-Malin har en telefonchatt och PLOPP så kommer ett MMS från Wilmer-Malin.

Då har hon, 5 minuter tidigare, varit i en butik och köpt exakt dom skorna jag just hållit i handen!

Alltså, v a d är oddsen för att en sån grej händer?!

Stressade hem till dyr-ICA och kastade ned fredagsmiddagen i korgen, lubbade fram till kassakön som var en kilometer lång. Precis när det var min tur inser jag att jag glömt huvudingrediensen.

Kan ju vara bra att ha liksom.

När jag kom hem gjorde jag klart våra namnbrickor till tävlingen.

Sen tömde jag ut alla grejer jag fick från Letsfaceit. Holy smoke, blev glatt överraskad!

Är tämligen övertygad om att vinnarna kommer bli nöjda och samtidigt lite kul att höja ribban rejält på innehållet jämfört med … ähum … det som brukar delas ut.

Idag lördag. Förberedelser inför tävlingen i morgon. Idag ställer vi i ordning allt på dansgolvet. Det kommer flera hundra tävlande och därför är det viktigt att allt flyter utan några som helst problem.

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00