ANNONS

Vad ska jag välja?

/

Efter flera år så har jag nu bestämt mig för att investera i en ny sittgrupp till altanen. Maken är skitsur.

”Vaere för fel på den vi har, den kostade ju svin?!”

”Well, till att börja med är den av trä, sen är det ju bra om man oljar in den varje år … vilket vi inte har gjort. Vi har haft den i 15 år så nu räcker det.”

Egentligen gillar jag inte rotting men har börjat tveka. Dock är den stora frågan om jag ska ha runt, eller avlångt bord. Ljusgrått eller gråsvart? Inbillar mig att svart inte är så praktiskt ur pollensynpunkt. Eller? När vi gifte oss satt alla gäster vid runda bord och jag minns att jag tyckte att det gav en mer intim känsla. Allra helst hade jag velat ha ett betongbord, men det går inte att få ett som är tillräckligt stort, då måste man ha två.

Vad tycker ni? Runt eller avlångt? Nackdelen är ju att båda har en glasskiva, vilket jag egentligen avskyr, men jag får nog ta och svälja det.

63
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00