När man kan tjäna shitloads med pengar med Vår Bazaar

 

Det här är ju så h i m l a kul!

Minns ni att jag har gjort flera samarbeten med Vår Bazaar? Talibanens gamla fotbollslag, som maken fortfarande är tränare för, har under några veckor har med hjälp av Vår Bazaar sålt roliga, nödvändiga och bra saker till vänner, släkt och bekanta. Detta för att dra in pengar till lagkassan för att i sommar åka på fotbollsläger.

Nu är det här 18 st hormon-tjejer i 13-14-års åldern, vilket innebär att det tog en stund innan de fick häcken ur vagnen men när de väl fick det; oj så himla kul de har haft! De fick dessutom en morot i form av att de två som sålde bäst skulle få varsitt bio-kort laddat med en hyfsad slant.

Eftersom det är kalasbra produkter för allas plånböcker (det finns m a s s o r) så har det varit väldigt lättsålt. Vår Bazaar har dessutom en supertrevlig kundservice så om det har varit några frågor har tjejerna fått hjälp på två röda.

När man har sålt klart reggade man sin säljorder på Vår Bazaars hemsida och när vi fick alla varor härom dagen var dom förpackade till respektive lagmedlem. Sjukt smart.

Det är inga konstiga regler, man betalar ingen frakt utan det ÄR verkligen superenkelt och extremt lättsålt. Vår Bazaar vänder sig till alla typer av föreningar. Allt från syjuntor till fotbollslag. Eftersom det är ett enkelt sätt att tjäna väldigt bra med pengar så tycker jag att ni ska berätta om det här för alla ni känner som är med i någon sorts förening. Om föreningen drar igång före den 31 maj så får dom dessutom 1000 kr extra i bonus!

 

Tjejerna i laget tjänade 22.000 kr och det ska som sagt gå till ett träningsläger i sommar. Målet är att försöka komma iväg på ett utomlands.

 

Beställ hem gratis information HÄR!

 1. madde skriver:

  Jag tycker det är bra att barn får ”jobba” lite för pengarna.då ser de att om man anstränger sig ger det utdelning….. och sedan har inte alla barn föräldrar som kan slänga upp tusenlappar för skolresor/idrottsresor mm… När mina barn var små sålde de pepparkakor7strumpor mm o allt lades i samma pott. så kände ingen att de inte varit duktiga nog. Vi föräldrar so kunde skjöt till lite pengar i slutet där det behövdes så de kom iväg på sin lilla tripp o alla hade jättekul 🙂

 2. Anne skriver:

  Måhända vara bra för barn som vill åka på skolresa.
  Men är det bara jag som tycker det är oseriöst att tjäna pengar på barn?! Och dessutom inte betala skatt / sociala avgifter för sina ”säljare” / barnarbetare.

  1. Åh, håller inte alls med. Det finns SÅ många barn som inte har några ekonomiska möjligheter att få åka på träningsresa och det här är ett ypperligt sätt för alla att kunna hänga med. Jag växte upp i ett hem där det inte fanns någon som helst peng över till något. Fick alltid tacka nej till allt som hade med resor och utflykter att göra. Kommer lögner och hittade på att jag var sjuk. Allt för att slippa tala om att vi inte hade råd. Hade det här funnits när jag växte upp hade jag åtminstone kunnat få följa med någon gång.

  1. Tänker du likadant med Bingolotto/biljetter?

   1. Anne skriver:

    Vet inte vad du menar med biljetter.
    Ang. Bingolotto så baserar de väl inte sin verksamhet på att specifikt barn ska sälja lotterna? Det är väl föreningar i alla former de vänder sig till? Om sedan föreningar väljer barn som säljare är det ju en annan femma, men då går det ju till föreningen och inte till en vinstdrivande verksamhet som ska avlöna vuxna.
    Sedan ger Bingolotto tillbaka pengar till just föreningar, till skillnad från ett vinstdrivande företag som tar ut pengarna i lön / aktieutdelning.

    1. Sitter i bilen och pratar in mina svar, därför blir det lite konstigt. Jag förbi förstår din poäng men jag tycker ändå attVår Bazaar ar är helt överlägset när det kommer till att tjejer och killar kan dra in pengar så att de kan följa med på träningsresor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..