ANNONS

Karma is a bitch

/

Det verkar som alla springer omkring med gympadojjer i tid och otid. Det gör inte jag. De enda pjuck i den vägen jag äger är ett par MTB-skor. Väry good shit när man har problem med ryggen. Använder dessa när det är mässor och annat där jag vet att jag måste stå/gå länge.

Således är den här ständigt hippa trenden med Adidas, Nike … och allt vad de heter .. inte min grej. At all. Men, jag måste erkänna att det ser lite … ähum … sportigt ut.

När jag är hängbjörk så shoppar jag. Den senaste tiden har jag varit aningen mer än hängbjörk. Tydligen har det varit extra körigt i skallen för rätt var det var fick jag ett sms om att jag hade ett paket på dyr-ICA att hämta ut. Råkade visst ha beställt ett par Adidas-pjuck. Eller om det är Nike, har f-n ingen koll på loggorna.

OJ så snygga. I rosa tyg. Gick omkring med dom hela dagen igår. Kände mig superfräsig. Och inne. Jag, som avskyr allt vad sport och sånt heter. Nu var man ju med i matchen lite … tänkte jag. Kände att det skavde lite på ena hälen men då min smärta sitter i skallen för tillfället så ignorerade jag det.

Skulle vara lika poppig idag. Tills jag kände att, sablar så ont det gör. Drog av mig strumpan och kollade.

Alltså, det ser möjligen inte så farligt ut men JEFLAR så ont det gör.

Visste väl att det här med sportig look inte var min grej.

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00