Jamen då var det vardag igen

Well, då har man avverkat ett gäng dagar i Italien och det är bara att hoppas att det ger utdelning.

Bortsett från att den ena flighten hem var bland det jefligaste på länge, i form av s j u k a luftgropar, så gick allt smärtfritt.

Jag kan ju inte påstå att flyga är det roligaste jag vet och jag har dessutom en mardrömsflight till senare i veckan: först 2 timmar till Amsterdam och därifrån till Lima … ytterligare drygt 13 timmar. TRETTON TIMMAR! Gissa vem som kommer bunkra sömntabletter och stödstrumpor …

 

PS. Till er som blev lite upprörda över att vi fotat kläder på en gravplats igår: ber om ursäkt om för att ni tog illa upp. Dock frågade vi givetvis om lov före och 98% av bilderna togs dessutom utanför då vi hittade en bättre plats för ändamålet. 

 1. MissK skriver:

  Mig stör inte att folk letar pokemons på kyrkogårdar

  Att man låter barn klättra på andras gravstenar kan jag hålla med om, när vi är på kyrkogården och har småbarn med oss 8 och 3 år så klättrar ingen av de på några gravstenar och har aldrig ens gjort det, utan de hjälper till att hämta vattenkannan och får hjälpa till att vattna om de vill annars går de bara runt lite på gräsmattan runt gravstenen

 2. Kickan skriver:

  Jag tycker det är värre med ungar som klättrar på gravstenarna och vuxna människor som springer omkring med sina mobiler och letar ”små gröna gubbar” på kyrkogårdarna.

  1. Hanna skriver:

   Å jag tycker att det är så fint när kyrkogårdar blir levande ställen och känner mig glad över att det är ett pokestopp nära min dotters grav. Tänk så olika man tänker 🙂 men jag lär mina levande barn att man inte får gå på gravar och att man bara får leka på systerns grav. En gång stod en främmande människa och fotade min dotters grav och det kändes väldigt olustigt, vad hen ska ha den bilden till undrar jag fortfarande.

   1. Jag håller med dig till fullo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..