När katten är borta

De har shitloads att göra på kontoret och just nu är det sjukdom vilket gör att maken är tokensam. Och jag är ju här i Italien.

Fick ett sms från honom igår. Schenker kom och han var tvungen att köra ner paketpallarna i lasthissen. Det tyckte somliga var JÄTTEbra.

Det fanns inte en tillstymmelse till köttbulle eller sås kvar. Moset föll tydligen inte herrn i smaken. Efteråt klampade han omkring med såsiga tassar över hela skrivbordet.

The väry much oskyldiga blick. Han som ALDRIG får något annat än torrfoder måste haft the time of his life medan maken var borta, hahaha!

  1. Haha!! När husse är borta dansar Nisse bokstavligen på bordet! 🙂

  2. Smart liten herre, inte alla hundar som tål potatis…..

  3. Gitte skriver:

    Det lär bli fis- och bajskavalkad snart haha:-)

  4. Det påminner mig om när vi gick från toypudel till storpudel…. Från att ha en hund som inte nådde nåt till en som nådde ALLT och som dessutom har gigantisk aptit! Fick snabbt lära oss att plocka bort allt som är giftigt för hundar, som vi inte hade tänkt på tidigare, typ russin, choklad, lök…

  5. Malin skriver:

    En vovve som bara får torrfoder och sen trycker i sig köttbullar med sås.. Känns som om det kunnat komma härliga pruttar från den vovven igår kväll… haha 🙂 Stackars maken..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..