ANNONS

Vår Bazaar – ett roligare sätt att tjäna pengar

/

Jag har ju ett samarbete med Vår Bazaar där jag har engagerat talibanens f d fotbollslag, samma lag som maken är tränare för.

(Nej, det är inte maken på bilden!) Laget ville hitta ett bra sätt att tjäna in lätta pengar på och då gärna med produkter som är bra. Nu har dom hållit på i två veckor och det funkar kalasbra.

Vår Bazaar hjälper klasser, föreningar, lag och alla typer av grupper som vill tjäna ihop pengar för att kunna göra det dom drömmer om. Kan vara allt från att åka på klassresa till att köpa ny utrustning till sitt lag eller kanske renovera stallet. De erbjuder kvalitativa produkter från kända varumärken som exempelvis Sagaform, Grenna Polkagriskokeri, Ramlösa Lakritsfabrik, Orrefors och Kosta.

Det som gör att VB sticker ut är två för mig avgörande saker: det är enkelt och det är bra produkter. Tanken är att jag ska följa fotbollslaget under de veckor de håller på med försäljningen. Målet för dom är att få ihop bidrag till en träningsresa till Spanien.

Tjejerna i laget upplever att det är kul att sälja eftersom det är ”bra grejer som alla behöver” eller ”det finns alltid något för någon i katalogen”. Många går runt till grannarna i närområdet och flera har varit noga med att skicka med föräldrarna broschyren till deras respektive arbeten. Maken, och de övriga två tränarna, säger att tjejerna tycker att det är ett roligt sätt att sälja eftersom det är bra produkter. Dessutom har det en tävling sinsemellan; de två som säljer allra mest vinner varsitt biokort med en bra slant på. Att ha en säljmorot har visat sig vara väldigt effektivt.

Är ni en tränare för ett lag, har ni barn eller barnbarn som är med i någon form av förening: berätta om det här för dom. Det ÄR verkligen ett superbra sätt att tjäna pengar på, samtidigt som man faktiskt har kul. Dessutom så VB coacher som hela tiden finns behjälpliga, om man skulle behöva hjälp.

Om laget sätter igång före den 31 maj så får man 1000 kr i startbonus, som en extra morot. HÄR hittar ni info. Berätta gärna för mig hur det går, det vore kul att veta! Och hörni, det är verkligen superviktigt att ni går via min länk och klickar på den orangea länken ”Beställ gratis information”.

Fyll i info och lite längre ned, under E-post, vid frågan hur ni hittade Vår Bazaar, klickar ni i ”Blogg”. På så sätt får ni startbidraget.

Klick, klick och klick, sen är det klart!

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00