Hello my best friend

1700 pickadoller (efter rabatt!) senare är vi tillsammans igen. My love and I.

 

Nämen allvarligt, SNACKA om att man har målat in sig i en hörna med mobiler! Jag har ju hela livet i den; sociala medier, telefonnummer, bankkonton etc. Och det här med telefonnummer: makens kan jag ju utan och innan eftersom han haft samma de senaste 20 åren, men talibanens! Herregud, om jag hade behövt få tag i henne akut igår så var det kört. Har i n g e n aning om vad hon har för mobilnummer. 25-åringens kan jag eftersom hon har vårt gamla hemnummer plus 0702 framför.

 

På 10-15 år har man anpassat sig 100% och blivit svårt beroende. Under de två timmar jag var telefonlös höll jag på att gå upp i atomer.

 

Det är ju helt sjukt egentligen.  Hur länge skulle ni kunna klara er utan en mobil? Om ni tänker efter ordentligt.

 1. Sara skriver:

  Som scout har man lite vanan att vara utan ibland. Både pga att man inte har nån täckning och att batteriet tar slut. Och klarar mig ganska bra till vardags utan oxå ibland. Även om den ofta underlättar

 2. Camilla skriver:

  Jag blev av med min mobil i juli och hade verkligen inte råd med en ny, så jag var utan fram till slutet av oktober och det gick helt okej. Hade bara problem när jag var ute och faktiskt behövde få tag på sambon och fick leta efter en telefon (turligt nog finns det många här). Sambon trodde aldrig att jag skulle klara mig så länge, nu använder han min telefon mer än mig, haha.

 3. Bibbi skriver:

  Ungefär 30 sekunder. Jag har hela mitt privatliv och jobb i den. Helt jäkla korkat egentligen. 😀

 4. Mariah skriver:

  Jag gjort det där , när jag vid ett tillfälle tappat telefonen rakt ner i toaletten innan jag ens hunnit slå ner röven.
  Den paniken!!!
  jag la den i en bytta med ris ( för det har man ju hört stt man ska göra) inte faan startade den någongång de närmsta 2 veckorna.
  Jag var så förbannad på mig själv att jag vägrade att köpa en ny, men när jag vid den tiden gått upp i atomer och klättrat på väggarna kröp jag till korset å köpte en ny, tror du inte fanskapet hoppar igång sen…

 5. Inte bara med mobiler utan med speed dial. Innan mobilen var jag och mamma i London och skulle ringa syrran och tala om att vi kommit fram och mamma har alla nummer pa speed dial sa hon kommer inte ihag nagra men jag kunde numret innantill. Mamma trodde inte pa mig utan ringde fel 3ggr innan hon lat mig sla numret.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..