ANNONS

Hello my best friend

/

1700 pickadoller (efter rabatt!) senare är vi tillsammans igen. My love and I.

Nämen allvarligt, SNACKA om att man har målat in sig i en hörna med mobiler! Jag har ju hela livet i den; sociala medier, telefonnummer, bankkonton etc. Och det här med telefonnummer: makens kan jag ju utan och innan eftersom han haft samma de senaste 20 åren, men talibanens! Herregud, om jag hade behövt få tag i henne akut igår så var det kört. Har i n g e n aning om vad hon har för mobilnummer. 25-åringens kan jag eftersom hon har vårt gamla hemnummer plus 0702 framför.

På 10-15 år har man anpassat sig 100% och blivit svårt beroende. Under de två timmar jag var telefonlös höll jag på att gå upp i atomer.

Det är ju helt sjukt egentligen.  Hur länge skulle ni kunna klara er utan en mobil? Om ni tänker efter ordentligt.

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00